Yardım Xiaomi Mi Note 2 Ekran kırıldı

evrens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Evren
Cihazım
mi 5
Konular
3
Merhaba,

Xiaomi Mi Note 2 ekranım yere düşerek kırıldı. Sanırım ekran değişim yapan insanların stoklarında pek bulunmuyor. Yeni bir ekran nerde taktırabilirim?

Aliexpress'ten alıp işi bilen birine de taktırmak bir seçenek ama aliexpress'ten hangisini alacağımı bilemedim.

180 $ civarına da var 230 $ civarına da. Farklarını çok anlamadım ve satıcılardan birine sordum. Pahalı olan için "with frame" dediler. Frame'den kastın ne olduğunu bilen var mı? Benim frame'li olana ihtiyacım var mı?
Türkiye'de stoğunda bu yedek parça olan varsa tabii aliexpress ile uğraşmaya da gerek kalmaz ama ben bulamadım. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler. İstanbul Anadolu yakasındayım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Sorulara işime yarar cevaplar veren arkadaşlara teşekkürler.
Aliexpress'ten ekran almaktansa Delta Servis'e bizzat giderek fiyat istedim. 800 TL dediler. Aliexpress'ten alsam da aşağı yukarı aynı fiyata gelecekti. Henüz telefonun servisteki işi bitmedi. Telefonu teslim aldığımda servis tecrübemi de ayrıca yazarak foruma katkı sağlamaya çalışacağım.

tecrübelerini tlf nu teslim aldıgında paylaşırsan sevınırım.

Oyla:

niluferunus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nilüfer
Cihazım
xiaomi note2
Konular
0
Sorulara işime yarar cevaplar veren arkadaşlara teşekkürler.
Aliexpress'ten ekran almaktansa Delta Servis'e bizzat giderek fiyat istedim. 800 TL dediler. Aliexpress'ten alsam da aşağı yukarı aynı fiyata gelecekti. Henüz telefonun servisteki işi bitmedi. Telefonu teslim aldığımda servis tecrübemi de ayrıca yazarak foruma katkı sağlamaya çalışacağım.

delta servis ile ilgili düşüncelerini bekliyorum arkadaşım. benim elimde de kırılmış 1 adet note 2im var ve bizzat servise gitme şansım yok ne kadar süre bekledin ekran gelmesini telefonda herhangi başka bir sıkıntı oldu mu paylaşırsan sevinirim. Çünkü sağolsun delta servisi arayıp ekran sorduğumda fiyat bilgisi vermemelerini anlarım da stokta var mı yada ne kadar sürede geri dönüş alırım gibi sorulara cevap vermiyorlar. Birde benim yalnızda ekranda kırık var dokunmatik panel çalışıyor ikisi bir değişmesi mi gerekli yinede ;(

Oyla:

evrens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Evren
Cihazım
mi 5
Konular
3
Selamlar,
18 gün oldu Delta servis'e vereli. Şu an halen "Parça bekleniyor" aşamasında. Bugün kendi desktek sistemlerinden yazdım; verdikleri cevap aşağıdaki şekilde:

"Merhaba ürün onarım için parça beklemektedir. parça beklemelerinde net bir yanıt verilmemektedir. gümrükten oluşan sıkıntılardan dolayı"

Bu konuda tabii ki kendilerini aşırı zorlayıcı bir tavır takınmayı doğru bulmuyorum zira stokta parça bulundurmamalarını, Çin'den getirtirken de yaşamaları muhtemel sıkıntıları belirli bir süreye kadar anlayışla karşılıyorum. Tabii kalkıp da 2 ay beklemeyeceğim ama 20 gün dolunca da tepelerine binecek değilim.
Tek kriterim telefona zarar vermeden ve düzgün bir şekilde onarmaları. Bunu yapamazlarsa tabii ki kanunun tüketiciye verdiği her hakkı kullanırım.
Umarım iyi iş çıkartırlar.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Selamlar,
18 gün oldu Delta servis'e vereli. Şu an halen "Parça bekleniyor" aşamasında. Bugün kendi desktek sistemlerinden yazdım; verdikleri cevap aşağıdaki şekilde:

"Merhaba ürün onarım için parça beklemektedir. parça beklemelerinde net bir yanıt verilmemektedir. gümrükten oluşan sıkıntılardan dolayı"

Bu konuda tabii ki kendilerini aşırı zorlayıcı bir tavır takınmayı doğru bulmuyorum zira stokta parça bulundurmamalarını, Çin'den getirtirken de yaşamaları muhtemel sıkıntıları belirli bir süreye kadar anlayışla karşılıyorum. Tabii kalkıp da 2 ay beklemeyeceğim ama 20 gün dolunca da tepelerine binecek değilim.
Tek kriterim telefona zarar vermeden ve düzgün bir şekilde onarmaları. Bunu yapamazlarsa tabii ki kanunun tüketiciye verdiği her hakkı kullanırım.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Ben de dahil olmak üzere pek çok kişi sonucu merakla bekliyoruz. Gelişmelerden bizleri de haberdar ederseniz çok seviniriz :)

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Selamlar,

hocam sen tlf nu delta garantili mi aldın ? eger delta garantili almadıysan 20 gun sonra yapabılecegın bır yaptırım olmaz. telefonu aldıkları gibi iade ederler die düşünüyorum.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
delta vs garantili telefon garantisiz telefondur bunu bilir bunu söylerim. muhtemelen onlarda aliexpresste satış yada bi oem tedarikçiden alıyorlar ekranları yedek parçaları ve takıyorlar. çok bi beklentiye girmemek lazım. ben olsam alır takarım elimden gelmiyorsa yine alır eminönünde hanları gezer düzgün bi yer bulur taktırırdım yanımda.

Oyla:

miladves

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xx
Cihazım
mi mix
Konular
2
bu gün telefon kırılma Günü ilan ediyorum mi mix telefon ekranını kırıdm ben de bugun

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Mixte Note2 de çok güzel telefonlar fakat düşürmeye gelmiyor, dikkat etmek lazım, geçmiş olsun beyler.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

evrens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Evren
Cihazım
mi 5
Konular
3
Selamlar,
Bugün (30.09.2017) telefonu Delta Servis'ten bizzat teslim aldım. Şimdilik gayet güzel onarılmış görünüyor. Orjinal parça mı yoksa yan sanayi mi konusunda bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bilmiyorum; ama forumdaki başka başlıklarda bu tip konular tartışılmış ve "orjinal yedek parçayı çin'de bile zor bulursunuz, Türkiye'de Xiaomi üretimi orjinal yedek parça kullanılması söz konusu bile olamaz" görüşünü savunan gönderiler mevcut.
Dediğim gibi o o konuda bir yorum yapabilmem mümkün olamayacak. Şu an için telefon gayet normal çalışıyor. Bana 800 TL'ye patladı bu ekran değişimi. 2200 TL'ye almıştım, 800 TL de ekran değişimi = 3000 TL'ye patlamış oldu. :)

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Selamlar,
Bugün (30.09.2017) telefonu Delta Servis'ten bizzat teslim aldım. Şimdilik gayet güzel onarılmış görünüyor. Orjinal parça mı yoksa yan sanayi mi konusunda bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bilmiyorum; ama forumdaki başka başlıklarda bu tip konular tartışılmış ve "orjinal yedek parçayı çin'de bile zor bulursunuz, Türkiye'de Xiaomi üretimi orjinal yedek parça kullanılması söz konusu bile olamaz" görüşünü savunan gönderiler mevcut.
Dediğim gibi o o konuda bir yorum yapabilmem mümkün olamayacak. Şu an için telefon gayet normal çalışıyor. Bana 800 TL'ye patladı bu ekran değişimi. 2200 TL'ye almıştım, 800 TL de ekran değişimi = 3000 TL'ye patlamış oldu. :)
Pahalıya gelmiş.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt