- Adım
- Sefa Mert
- Cihazım
- OnePlus 9R & Po
- Konular
- 34
Direkt kurunca sorunsuz açılıyor muÇok merak ediyorsanız eu romun üstüne direk kurabilirsiniz çalışıyor. Fark yok
Direkt kurunca sorunsuz açılıyor muÇok merak ediyorsanız eu romun üstüne direk kurabilirsiniz çalışıyor. Fark yok
Hocam mi note 10 lite'da kullanılan sensör yeni bir sensör ama çok başarısız oda bize denk geldi bi daha kullanmaz xiaomi zaten.
Ben kurdum hiç bir hata almadan kullanıyorum ama arada fark yok siz eudan devam edin benceDirekt kurunca sorunsuz açılıyor mu
Rom'da root var banka uygulamaları kullanıyorsanız önermiyorum.Eu romdan iyi ise gecicem
E rootla banka uygulaması ne alaka ben cihazı hep rootlu kullanıyorum zatenRom'da root var banka uygulamaları kullanıyorsanız önermiyorum.
Bazı banka uygulamaları çalışmaz root'lu telefonda tespit ediyor o yüzden sorun yoksa kullanınE rootla banka uygulaması ne alaka ben cihazı hep rootlu kullanıyorum zaten
Temizlik uygulamasında sıkıntı var demişsiniz,hic biriniz bakmadınız mı temizleyici uygulaması yüklü değil xiaomi cleaner apk indirip yükledim sorunsuz çalışıyor haberiniz olsun.Rom içinde teşekkür ederim,2-3 gündür kullanıyorum,sorun farketmedim şimdilik.Evet temizlik uygulamasında sıkıntı var
Hocam rootlu olduğunu görünce ugraşmadım rom değiştim yoksa farkettim daha sonra.Temizlik uygulamasında sıkıntı var demişsiniz,hic biriniz bakmadınız mı temizleyici uygulaması yüklü değil xiaomi cleaner apk indirip yükledim sorunsuz çalışıyor haberiniz olsun.Rom içinde teşekkür ederim,2-3 gündür kullanıyorum,sorun farketmedim şimdilik.
forum.miuiturkiye.net