Kuran oldumu yeni sürümü hocam?MiuiMixLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürüm çıktı.
Kuran oldumu yeni sürümü hocam?
Kurmayı denedim miuimix in açılış ekranından öteye gidemedim eu ya geri döndüm
bi farklılık olsun demiştim farklı twrp ler ile denedim ama aynı sorunu yasadım ilk defa da böle bir sorun aldım hocam zip de hata olsa yüklerken hata alırdım diye dusunuyorum herşey normal ama miuimix in açılış ekranında dönüp durduKurdum kullanıyorum,bildiğin eu rom zaten çok bir kaybınız yok yani
bi farklılık olsun demiştim farklı twrp ler ile denedim ama aynı sorunu yasadım ilk defa da böle bir sorun aldım hocam zip de hata olsa yüklerken hata alırdım diye dusunuyorum herşey normal ama miuimix in açılış ekranında dönüp durdu
teşekkür ederim hocam deniyorum , bunda telefonun içine dosya atamıyorum ama otg ile deniyorum bende gelişmeleri haber veririmBunu deneyin,ben bu twrp ile yükledim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkür ederim hocam bu twrp ile yüklendi bundan sonrada bunu kullanırımteşekkür ederim hocam deniyorum , bunda telefonun içine dosya atamıyorum ama otg ile deniyorum bende gelişmeleri haber veririm
Ben kullanıyorum şarj süresi eh işte 8-10 saat arası gidiyor ben MIUI 11de 10 saatten fazla süre aldığım için bana kısa geliyor ama görüntü kamera falan güzel ben bu romdayim ilk çıktığından beri gayet stabilmiuimix 12.5.1 yükleyen var mı? var ise nasıl olduğunu yazabilir mi? global gibi şarj süresi iyi midir? eu kullanıyorum ama global kadar iyi değilmiş.
Şuan hangi sürümdesiniz. Ve uygulama açılışlarında gecikme yaşıyor musunuzBen kullanıyorum şarj süresi eh işte 8-10 saat arası gidiyor ben MIUI 11de 10 saatten fazla süre aldığım için bana kısa geliyor ama görüntü kamera falan güzel ben bu romdayim ilk çıktığından beri gayet stabil