- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Root varsa kesinlikle SD MAİD kullanın,kendi temizlik uygulamasi 5 para etmez....
Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de varBu rom'da temizlik uygulaması açılmıyor bende ve virüs taramada şu hatayı alıyorum aynı sorunu yaşayan var mı düzelt hiçbir işe yaramıyor.Root olduğu için mi acaba rom'da
bir de ben denedim de çalışma prensibi bir garip sizce prosunu almaya değer miRoot varsa kesinlikle SD MAİD kullanın,kendi temizlik uygulamasi 5 para etmez....
bir de ben denedim de çalışma prensibi bir garip sizce prosunu almaya değer mi
Hayır aynı şekilde devam ediyor sorun rom root'lu sanırım o yüzden bu şekilde.Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var
Pro apk var mı acaba StoyaRoot varsa kesinlikle SD MAİD kullanın,kendi temizlik uygulamasi 5 para etmez....
Hayır aynı şekilde devam ediyor sorun rom root'lu sanırım o yüzden bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro apk var mı acaba Stoya
Mi 9 t telefonumdan bir video çektim arama yaparken telefon hangi konumda olursa olsun ekrana bir obje gelirse ekran kararması lazım bu nasıl bir sıkıntı yapıyor derseniz boynunuzu hafif büküp omuzunuzla kulaginiz arasına koyarak konuştuğunuzda arama bekletme yada sessize alma gibi tuşlara istemsiz tuşluyorsunuz. Olması gereken sensör mi 9 t deki dir. Bu videodaki telefon mi 9 tHocam video gösterdiğiniz şekilde sensör çalışmıyor ama kulağıma yaklaştırdığım zaman direk kapanıyor. Samsung cihazda var bende yine bu testi yaptım sensör çalışmadı elini yaklaştırdığım da değil kulağına doğru götürdüğün de kapanır hocam.
Hocam mi note 10 lite'da kullanılan sensör yeni bir sensör ama çok başarısız oda bize denk geldi bi daha kullanmaz xiaomi zaten.Mi 9 t telefonumdan bir video çektim arama yaparken telefon hangi konumda olursa olsun ekrana bir obje gelirse ekran kararması lazım bu nasıl bir sıkıntı yapıyor derseniz boynunuzu hafif büküp omuzunuzla kulaginiz arasına koyarak konuştuğunuzda arama bekletme yada sessize alma gibi tuşlara istemsiz tuşluyorsunuz. Olması gereken sensör mi 9 t deki dir. Bu videodaki telefon mi 9 t
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok merak ediyorsanız eu romun üstüne direk kurabilirsiniz çalışıyor. Fark yokEu romdan iyi ise gecicem