yabancı forumlarda bu cihazın 5g yonga seti ile satıldığı yazılıyor. İsviçrede öyleymiş en azından. Hindistan forumlarında cihazın donanımsal olarak 5gyi desteklemediği yazılmış. İŞlemciye baktım, 5g desteklemidiği kesin. Acaba isviçreye özel bir model mi çıkardı xiaomi?
BU yöntem eskiden asus tarafından kullanılmıştı. zenfone 6'da fm radyo anteni cihazda donanım olarak bulunmasına rağmen, trt bandrolü ödememek için bu işlevi kapalı halde ithal etmişti ülkemize. Daha sonra , cihaza bir apk dosyası indirip çalıştırdığınızda, fm radyo özelliği de geliyordu.
Acaba xiaomi de benzer şeyi yapabilir mi?
Linki bırakıyorum, belki ben yanlış anladım cümleyi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seneye 5gli cihazları yaygın olarak göreceğimiz kesin. Hatta şimdiden piyasada hatırı sayılır 5gli cihaz var. Ancak, bana kalırsa Biraz daha bekleyip 5g yonga setine sahip cihaz almakta fayda var zira, Snapdragon 768 10 mayıs 2020 tarihinde duyuruldu. 5g yonga setine sahip orta düzey bir platform gibi görünüyor. bluetooth 5.2 , wifi 6, nfc gibi standart ları destekleyecekmiş. Yani seneye çıkacak cihazlarda bluetooth 5.2 ve wifi 6 modüllerini standart olarak göreceğiz.