- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 1
Merhabalar. Cihaz geçen pazar günü elime ulaştı. Birkaç gün önce kimsenin bahsetmediği garip bir durumla karşılaştım ve bugün sizlere sormak istedim. Sorun şu: Ekran parlaklığını en düşüğe aldığınız zaman, Kilit Ekranında bir pikselleşme ve çizgiler oluşumu meydana geliyor. Garip bir şekilde bu durum sadece Kilit ekraninda oluşuyor, ve ana ekranda veya herhangi bir uygulamada bu durumla karşılaşmıyorum. Görselleri aşağıya bırakıyorum incelerseniz ve bu durumun sizde yaşanıp yaşanmadığını belirtirseniz çok mutlu olurum. Amoled ekrana özgü bir durum mu diye araştırdım ancak zaten eski telefonum Samsung Note 5 idi ve böyle bir durumla hiçbir zaman karşılaşmadım. Benim elimdeki cihaz mi sorunlu acaba diye düşünmeye başladım. Yorumlarınızı bekliyorum.
NOT: Görsellerde bir ana ekran görüntüsünü bir de kilit ekranının görüntüsünü koydum. İkisi arasındaki farklılık net bir şekilde ayırt edilebiliyor.
(Parmak izi olan Fotograflar kilit ekranı)
Sürüm: MIUI 11.0.2 Global Kararlı
NOT: Görsellerde bir ana ekran görüntüsünü bir de kilit ekranının görüntüsünü koydum. İkisi arasındaki farklılık net bir şekilde ayırt edilebiliyor.
(Parmak izi olan Fotograflar kilit ekranı)
Sürüm: MIUI 11.0.2 Global Kararlı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.