- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Hocam ben yorumlardım ama bu işlerden hiç anlamıyorumEvet dostlar, nasıl sizce veriler? Mobil veri hep açıktı, pil tasarruf modu açıktı, bayağı bi oyunda oynadık, ben pek anlamam da siz yorumlayın...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulunduğunuz Yer ile verici mesafesinden kaynaklı sanırımBenim hücre bekleme neden bu kadar çok şarj yiyor anlamış değilim. Hattım vodafone. Bilen veya aynı sorunla karşılaşan var mı?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Karşı apartmanın çatısında vericiBulunduğunuz Yer ile verici mesafesinden kaynaklı sanırım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Şimdi Mum dibine Işık vermezmiş desem, olmaz....demekki sizde başka bir sorun var....yedek alıp, cihazı bir sıfırlarmısınız lütfenKarşı apartmanın çatısında verici
Şaka sanırımHocam ben yorumlardım ama bu işlerden hiç anlamıyorum
Yorum yapsaydım Şaka olmuş olurduŞaka sanırım
Hocam benim anladığım şu : Bu kadar oyun ve kurcalamaya 10 saatlik ekran süresi alarak 1 günü çıkaran(sabah 07.00'den gece 24.00'a kadar) telefon, eminim fazla kurcalamazsanız 2-3 günü rahat çıkarır. Bu da muhteşem birşey bence.Yorum yapsaydım Şaka olmuş olurdu
Kesinlikle katılıyorum sizeHocam benim anladığım şu : Bu kadar oyun ve kurcalamaya 10 saatlik ekran süresi alarak 1 günü çıkaran(sabah 07.00'den gece 24.00'a kadar) telefon, eminim fazla kurcalamazsanız 2-3 günü rahat çıkarır. Bu da muhteşem birşey bence.