Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

lonelywarrior40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Samsung
Konular
5
Merhabalar; artık ben de cihaza sahibim. Asker dönüşü aldım yaşadığım yerde bir mağaza satıyormuş elden aldım ve her anlamda çok memnunum çok şükür.

+Cebime sığıyor.
+Batarya devasa; 20-22 saat bile internet ve sosyal ağ kullanarak gördüm ekran süresi.
+Kamera orta segment üzeri.
+Çok şık ve ince.
+Malzeme kalitesi çok iyi.
+Kullanım rahatlığı ve arayüz muhteşem.
+Ses - görüntü - ekran kalitesi; yine çok iyi.
+Çok hızlı şarj (1.5 saat dolayları).

Sayabileceğim artıları. Daha da fazlasıyla eklenebilir.

Dün itibariyle de yeni gelen güncellemeyi kullanmaktayım fakat "ekranın soluna eklenen özelleştir sayfasını" kaldıramıyorum. Var mıdır bir yolu? Cihazım rootsuzdur.
Hayırlı günler mi max 2 kullanıcıları ✋

Oyla:

siyahates

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
sa bende mi max 2 ye kavusanlardanım bugun bi sorunla karsılastım cift hat takılı iken biri ile konusurken digeri arandıgında ulasılamıyor diyor daha once mi de kullandım boyle olmuyordu bunun cozumu varmı aceba

Oyla:

SeyfoKopuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyfettin
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Ögrenci
Konular
0
Hayirli aksamlar abiler. Guncelleme konusunda merakım acaba tavsiye edermisiniz? Ve bu gamepad sorunu duzeltilmismi??? Suanki arayuzden memnunum ama bu ufak sorun can sıkıyor. Ona gore guncellemeyi yuklicem

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AkinB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Hayirli aksamlar abiler. Guncelleme konusunda merakım acaba tavsiye edermisiniz? Ve bu gamepad sorunu duzeltilmismi??? Suanki arayuzden memnunum ama bu ufak sorun can sıkıyor. Ona gore guncellemeyi yuklicem

Eğer stabil olması sizin için çok çok önemli ise şuan için tavsiye etmiyorum. Kasıyor! Aşırı bir şekilde mi? Hayır.
Mesela bir örnek whatsupta yazışırken klavye zaman zaman geç tepki veriyor, kimi zaman donuyor ya da benim en belirgin gördüğüm arka planda üç beş uygulama açıkken araç (widget) eklemeyi deneyin belirgin bir şekilde kasıyor, uygulama açık değilken de kasıyor. Bu arada oyun oynuyorsanız ya da yoğun işlemci ram tüketen benzeri uygulamalar kullanıyorsanız herhangi bir sorun yok.
Ha şunu diyebilirim ki bu kasmalar kullanımı zora sokacak şekilde değil.
Yine de pişman mıyım? Değilim. Ben ana ekranda sola geçtiğimizde çıkan bölümü kullanışlı buldum.
Umuyorum açıklayıcı olabilmişimdir. :))

Oyla:

SeyfoKopuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyfettin
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Ögrenci
Konular
0
Eğer stabil olması sizin için çok çok önemli ise şuan için tavsiye etmiyorum. Kasıyor! Aşırı bir şekilde mi? Hayır.
Mesela bir örnek whatsupta yazışırken klavye zaman zaman geç tepki veriyor, kimi zaman donuyor ya da benim en belirgin gördüğüm arka planda üç beş uygulama açıkken araç (widget) eklemeyi deneyin belirgin bir şekilde kasıyor, uygulama açık değilken de kasıyor. Bu arada oyun oynuyorsanız ya da yoğun işlemci ram tüketen benzeri uygulamalar kullanıyorsanız herhangi bir sorun yok.
Yine de pişman mıyım? Değilim. Ben ana ekranda sola geçtiğimizde çıkan bölümü kullanışlı buldum.

Teşekkürler :) benim icin önemli kısmı şu gamepad sorunu kısmı açıkçası. Anlaşılan azıcık daha beklemem gerek bunu stabil hale getirsinler bi bakalım

Oyla:

lonelywarrior40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Samsung
Konular
5

Ya o soldaki kısım belki kullanışlı addedilebilir ama ben beğenmedim. Umarim ufak bir düzeltme ile kaldırılabilir hala getirirler :/

Kasma ise, ufak da olsa hiç hissetmedim nedense.

Oyla:

Yagiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Yarın itibariyle hattımı Vodafone veya türk telekoma taşıyacağım hangisini tavsiye etmemi önerirsiniz Turkcell kullanıyorum ve kesinlikle degistirecegim

Oyla:

Af_A

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
afa
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
0
Bende de var gayet memnunum stabil sürüm candır soru varsa alırım

Oyla:

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
Arkadaşlar max 2 alma arifesindeyim trden mi aldırsam yurtdısındanmı bilemedim banggood fiyatlar doğruysa 890 tl + imei kayıt felan 1090 tlgeliyor bir tanıdıgımın adresine gönderip izine gelince bana getirmesini istemem lazim. :D İphone 5s kullanıyorum. Boyutu acayip düşündürüyor.bu telefon nasıl tavsiye edermisiniz? oynadıgım sadece 101 okey onun dısında facebook instagram whatsap kamerasi beni 5s kadar tatmin etse yeter ne diyorsunuz varmı bi öneriniz? 5 plus düsündüm ama tr gelmesine daha var galiba

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Arkadaşlar max 2 alma arifesindeyim trden mi aldırsam yurtdısındanmı bilemedim banggood fiyatlar doğruysa 890 tl + imei kayıt felan 1090 tlgeliyor bir tanıdıgımın adresine gönderip izine gelince bana getirmesini istemem lazim. :D İphone 5s kullanıyorum. Boyutu acayip düşündürüyor.bu telefon nasıl tavsiye edermisiniz? oynadıgım sadece 101 okey onun dısında facebook instagram whatsap kamerasi beni 5s kadar tatmin etse yeter ne diyorsunuz varmı bi öneriniz? 5 plus düsündüm ama tr gelmesine daha var galiba

Hocam ben Gittigidiyor Cepporttan 1145 tl ye aldım. yerinizde olsam hiç zahmete girmem forum destekli bu satıcıdan alırdım. Karar sizin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt