Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şarj %10 a geldiğinde takın, 100 olduktan sonra da bir 15 dakika daha tutun

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Zor bulursunuz biraz beğendiğinizi.... Ekran koruyucu çıkmadı mı kutudan? Mi max için olanı bulup, taktırın, kilifta telefoncu da olabilir.... Acilen Aliexpress den sipariş verin

Çıkmadı maalesef :/ teşekkürler hocam :) iyi forumlar

Oyla:

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
4 gündür yolunu gözlediğim telefonum sonunda elime ulaştı. Kutusunu açar açmaz verdiğim ilk tepki "Hadi Canım Sende" oldur gerçekten beklediğimin de ötesinde bir cihaz Mi Max 2. Cihaz hızlı bu fiyata alacağınız tüm telefonlardan daha hızlı. Bilmiyorum daha yeni olduğu için mi böyle programları kurdukça şişme yapar mı bilmiyorum ama iyi almışım diyorum. arkadaşımın telefonuyla fikir olması için kutu içeriğini, parmak izi sensörünün konumunu vs. atıyorum(Elim Küçüktür bu arada.). Hattım vodafone 3g çekiyor şuan ama benim için bir sorun yok Vodafone zaten sorunluymuş bu konuda. Sorularınızı bekliyorum. TEcrübe ettikçe ben de yazarım. Teşekkür ederim Skorpi hocam.

Edit: Hocam cihazda yüzde elli yedi şarj var. Şarja takmamı önerir misiniz acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nerden aldınız kaça aldınız link var mı?
[doublepost=1518008455,1518008360][/doublepost]

Hocam banada yardim et sana zahmet 5x a1 max 2 arasinda kaldim iphone 5sden geçiceğim bu cihazıb kamerasi nasil yabana atılacak şekilde mi? Çokmu kötü her kafadan bi ses çıkıyor 5s kadar yokmu kamerasi?

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Nerden aldınız kaça aldınız link var mı?
[doublepost=1518008455,1518008360][/doublepost] Hocam banada yardim et sana zahmet 5x a1 max 2 arasinda kaldim iphone 5sden geçiceğim bu cihazıb kamerasi nasil yabana atılacak şekilde mi? Çokmu kötü her kafadan bi ses çıkıyor 5s kadar yokmu kamerasi?
Hocam açıkçası kamerası bu sınıf bir telefondan bekleyebileceğimiz türden. Hiç iphone 5s kullanmadım bende 6s vardı ön kamerası bence 6s ile kıyaslanacak seviyede değil arka kameranın da çok çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Benim için yeterli.

Kesinlikle Mi Max 2 alın cepport gittigidiyordan aldım. Babam ve kardeşim hayran kaldı. Kardeşim abi sen tablet almışsın bu ne ya dedi ama şuan telefondan ayrılamıyor. Babamın ilk tepkisi ben de mi alsam bundan oldu. Yani demem o ki ilk izlenim olarak telefon gören herkesi hayran bıraktı. Ön yargılarınızı ve kuruntularınızdan arının ve gönül rahatlığıyla alın derim.

5x ve A1 aynı donanıma sahip aralarında 2 fark var biri sadece Çin için üretildi 2.si ise A1 saf android. 5x'i alırsanız sanıyorum rom konusunda sorunlar yaşayacaksınız yerinizde olsam bu riske girmem A1 ve Mi Max 2 arasından Mi Max 2'yi alır önüme bakarım.

Ek olarak cihazım miui 9 ile geldi ve açar açmaz güncelleme aldı. Parmak izi sensörü gerçekten çok başarılı. Bilgisayardan dosya aktarım hızıda çok iyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oyla:

selami58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selami
Cihazım
yok
Konular
1
Hocam açıkçası kamerası bu sınıf bir telefondan bekleyebileceğimiz türden. Hiç iphone 5s kullanmadım bende 6s vardı ön kamerası bence 6s ile kıyaslanacak seviyede değil arka kameranın da çok çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Benim için yeterli.

Kesinlikle Mi Max 2 alın cepport gittigidiyordan aldım. Babam ve kardeşim hayran kaldı. Kardeşim abi sen tablet almışsın bu ne ya dedi ama şuan telefondan ayrılamıyor. Babamın ilk tepkisi ben de mi alsam bundan oldu. Yani demem o ki ilk izlenim olarak telefon gören herkesi hayran bıraktı. Ön yargılarınızı ve kuruntularınızdan arının ve gönül rahatlığıyla alın derim.

5x ve A1 aynı donanıma sahip aralarında 2 fark var biri sadece Çin için üretildi 2.si ise A1 saf android. 5x'i alırsanız sanıyorum rom konusunda sorunlar yaşayacaksınız yerinizde olsam bu riske girmem A1 ve Mi Max 2 arasından Mi Max 2'yi alır önüme bakarım.

Ek olarak cihazım miui 9 ile geldi ve açar açmaz güncelleme aldı. Parmak izi sensörü gerçekten çok başarılı. Bilgisayardan dosya aktarım hızıda çok iyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
hocam gittigidiyor.comdan alıcam 32 ve 64 gb var siyahi yok ya gold çok cıvıkmı duruyor birde
6s ile kıyaslanacak seviyede değil burda ne demek istediniz yan cokmu kötü ayda yılda bir kaç foto çekiniyorum oda cok kötü cıkmasın iphonedan sogudum artık

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
hocam gittigidiyor.comdan alıcam 32 ve 64 gb var siyahi yok ya gold çok cıvıkmı duruyor birde
6s ile kıyaslanacak seviyede değil burda ne demek istediniz yan cokmu kötü ayda yılda bir kaç foto çekiniyorum oda cok kötü cıkmasın iphonedan sogudum artık
Dostum ben de İphonedan soğuduğum için geçtim. İphone 6s'in kamerası çok üst düzey bir kamera o yüzden onunla kıyaslayamam dedim ama bu segmentte ki telefonlar için gayet tatmin edici kamerası. Zaten ayda ılda bir çekiyorsanız bir sorun olmayacaktır.

Oyla:

Muratalper55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Alper
Cihazım
Mİ-Max2 64GB
Konular
11