Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Beta global için Bootloader kilidi açılması gerekiyor sanıyordum. Kilidi açmak için başvurdum ve 15 dakika sonra sms geldi "You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1757287867). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices" sanırım kilit de açıldı. Bu kadar çabuk olduğunu beklemiyordum. 2 gün sürer diyorlardı. Scorpi hocam beta global roma nasıl geçerim? Bilgisayar üzerinden mi yoksa telefon üzerinden mi geçmem gerekiyor beta, global roma? Bir de Bootloader kilidinin açık olması kararlı güncelleme almaya engel olur mu bu haliyle? Cevaplarsanız sevinirim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o mesaj geldikten sonra Unlock programını indirip Unlock dediğinizde size 3 gün sonra deneyin diycek ve sayaç başlatacak 3 gün sonra tekrar Unlock deyip o zaman makinenizin kilidini açabileceksiniz.

Oyla:

Yagiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Arkadaşlar güncelleme gelmiş bı kontrol edin

Oyla:

Yagiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Arkadaşlar güncelleme gelmiş bı kontrol edin

Fotoğrafı asagida
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

AkinB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Bende yaklaşık olarak 2017 Kasım ortalarından itibaren Mi Max 2 kullanıcısıyım. Telefon konusunda diyecek gerçekten bir şeyim yok. Daha önce Xiaomi kullanmadığım için çok pişman oldum sadece. Benim için tercih sebebi ekranı olmuştu. İşlemci konusunda kafamı karıştırsa da youtube üzerinden izlediğim onlarca video sonrasında telefonun neredeyse her işi yerine getirebildiğini görünce almaya karar verip almıştım. Gerek oyunlarda gerek ekran kalitesi olarak tatminkar bir telefon. Bence herkes almalı. :)

Telefonu taşıma konusunda rahatsız olup bu muhteşem canavardan vazgeçenler için şunu söyleyebilirim. Neredeyse her türlü kot cebine sığıyor. Tahmini 10-12 tane kot pantolonum vardır. Sadece bir tanesinin cebine sığmadığını gördüm. Malum havalar soğuk dolayısıyla ceket vs. ceplerinde taşımak sorun olmuyor. Yaz için kafamda soru işaretleri yok değil lakin yaz geldiğinde ben cebimde bir şeyler taşımak yerine ufak çanta kullanmayı tercih ettiğim için yine sorun olmayacak benim açımdan.

Kısacası alın,aldırın. :)

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende yaklaşık olarak 2017 Kasım ortalarından itibaren Mi Max 2 kullanıcısıyım. Telefon konusunda diyecek gerçekten bir şeyim yok. Daha önce Xiaomi kullanmadığım için çok pişman oldum sadece. Benim için tercih sebebi ekranı olmuştu. İşlemci konusunda kafamı karıştırsa da youtube üzerinden izlediğim onlarca video sonrasında telefonun neredeyse her işi yerine getirebildiğini görünce almaya karar verip almıştım. Gerek oyunlarda gerek ekran kalitesi olarak tatminkar bir telefon. Bence herkes almalı. :)

Telefonu taşıma konusunda rahatsız olup bu muhteşem canavardan vazgeçenler için şunu söyleyebilirim. Neredeyse her türlü kot cebine sığıyor. Tahmini 10-12 tane kot pantolonum vardır. Sadece bir tanesinin cebine sığmadığını gördüm. Malum havalar soğuk dolayısıyla ceket vs. ceplerinde taşımak sorun olmuyor. Yaz için kafamda soru işaretleri yok değil lakin yaz geldiğinde ben cebimde bir şeyler taşımak yerine ufak çanta kullanmayı tercih ettiğim için yine sorun olmayacak benim açımdan.

Kısacası alın,aldırın. :)
Ben geçen sene 11 hazirandan bu yana kullanıyorum....kot giymediğimde de ufak bir çanta ile idare ediyordum...büyük telefon kullandığını zannedenler, Mi Max 2 yi görünce, aslında kendi cihazlarının ne kadar da küçük olduğunu görebiliyorlar...ki bence büyük değil, ideal boyutlarda.....Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 dir.....Max 3 gelene kadar en azından8=)wasntme~~Idea~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

fatih7197

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi
Konular
0
Merhabalar herkese;
Ben de max 2 sevenler arasına yeni katılanlardanım. Dün siparişini verdim. İnşallah haftaya elimde olur. Max 2 alma ile ilgili düşüncelerimin olgunlaşmasına değerli bilgilerinizle katkı yaptınız. Bir acemi olarak ilk kullanımla ilgili vereceğiniz bilgilere de açığım. Teşekkür ederim.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar herkese;
Ben de max 2 sevenler arasına yeni katılanlardanım. Dün siparişini verdim. İnşallah haftaya elimde olur. Max 2 alma ile ilgili düşüncelerimin olgunlaşmasına değerli bilgilerinizle katkı yaptınız. Bir acemi olarak ilk kullanımla ilgili vereceğiniz bilgilere de açığım. Teşekkür ederim.
İyi akşamlar...katkım olduysa, ne mutlu bana....nihai kararı ama siz verdiniz ve çok isabetli bir karar, tebrik ederim....önce cihaz size ulaştıktan sonra, ilk bir kaç gün her tarafını kurcalayın....güncelleme görürseniz, hemen güncellemeyin....daha ileriki günlerde yardımcı oluruz....

Oyla:

fatih7197

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi
Konular
0
İyi akşamlar...katkım olduysa, ne mutlu bana....nihai kararı ama siz verdiniz ve çok isabetli bir karar, tebrik ederim....önce cihaz size ulaştıktan sonra, ilk bir kaç gün her tarafını kurcalayın....güncelleme görürseniz, hemen güncellemeyin....daha ileriki günlerde yardımcı oluruz....

İyi akşamlar;
Özellikle sizin katkınız çok oldu. Telefonda en çok dikkat ettiğim şey pil ömrü, ekonomiklik ve orta seviyede kullanım ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Bunları en çok karşılayan max 2 idi. Sadece garanti ve kamera düşündürdü. Kamera ile yabancı sitelerden gece-gündüz foto ile video çekimlerini ve telefon incelemelerini okuduktan sonra kamera konusundaki soru işaretlerim bitti. Daha sonrasında forumu ve sizlerin ayrıntılı cevaplarını okudum. Zaten kararım %70-80 gibi idi. Sizler nihai kararımın oluşmasına yardımcı oldunuz. Garanti konusunu da düşünmüyorum artık. Diğer telefonlarda da çıkabilecek sıkıntılar bunda da çıkabilir. Servisinin iyi olduğunu bir telefoncu söyledi. Max 2 kullanıcı ailesine katılıyor olmaktan mutluyum. Güncelleme konusundaki ilk uyarı için teşekkürler. Şimdilik iyi geceler...

Oyla:

AkinB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Merhabalar herkese;
Sana tek söyleyeceğim gelince hemen güncelleme. Tam kararlı sürüm gelince forumdan haberin olur. :))

Onun dışında eminim memnun kalacaksın. Büyüklüğüne takılma. Şuan 5.5 inç lik telefonlar bana küçük geliyor. Normal olan Max 2 miş gibi.

Skorpi Hocam ben rom root vs uğraşabilecek beceriye ve altyapıya sahibim lakin telefonu çok etkin kullanan biriyim kendimce. İşin ucunda evde kullandığım bir tablet olsa hiç düşünmeden uğraşabilirdim mesela. Programlar tarafından önbelleğe alınan bilgileri yenileme fikri bile beni geriyor (Spotify, Netflix, Popcorntime vs..). Ki bankacılık uygulamalarından tut oyunları tekrar yüklemek falan.. Zor işler bunlar. :)) O nedenle uğraşmak istemiyorum.

Diğer başlıkta kulaklık çözümüme şuan yeni bir Bluetooth kulaklık alma düşüncesindeyim mesela sırf telefonum sıfırlanmasın diye.

Bilgileriniz ve yorumlarınız için ayrıca teşekkürler.

Oyla:

fatih7197

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi
Konular
0
Sana tek söyleyeceğim gelince hemen güncelleme. Tam kararlı sürüm gelince forumdan haberin olur. :))

Onun dışında eminim memnun kalacaksın. Büyüklüğüne takılma. Şuan 5.5 inç lik telefonlar bana küçük geliyor. Normal olan Max 2 miş gibi.

Skorpi Hocam ben rom root vs uğraşabilecek beceriye ve altyapıya sahibim lakin telefonu çok etkin kullanan biriyim kendimce. İşin ucunda evde kullandığım bir tablet olsa hiç düşünmeden uğraşabilirdim mesela. Programlar tarafından önbelleğe alınan bilgileri yenileme fikri bile beni geriyor (Spotify, Netflix, Popcorntime vs..). Ki bankacılık uygulamalarından tut oyunları tekrar yüklemek falan.. Zor işler bunlar. :)) O nedenle uğraşmak istemiyorum.

Diğer başlıkta kulaklık çözümüme şuan yeni bir Bluetooth kulaklık alma düşüncesindeyim mesela sırf telefonum sıfırlanmasın diye.

Bilgileriniz ve yorumlarınız için ayrıca teşekkürler.

Teşekkürler Akın;
Ben Samsung Note 2 kullanıyordum. Geçen hafta telefon garipleşti. Önce telefondaki accountlarım silindi, tekrar yüklemek zorunda kaldım. Sonra telefon kapandı, tamirciye götürdüm, işlemcisinin yandığını 180 tl masrafının olduğunu, işlemciyi değiştirdiğimde telefon harddiskindeki bilgilerin de yok olacağını söyledi. Ben de kızım için bakmakta olduğum bu telefonu kendime, mi a1 modelini de kızım için sipariş verdim. Note 2 telefonum çok kaliteli idi. Büyüklüğü de 5.5 inch idi. O zamanlarda piyasadaki en büyük ekranlı modellerdendi. Dolayısı ile pek çok kişiyi düşündüren büyüklük kıstası beni çok düşündürmedi. Yine de alışmak için kullanmak gerek :)

Oyla:
Üst Alt