Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

Merhaba arkadaşlar, bugün internette denk geldim de bu Mi Box 3 Pro ile ilgili bi kaç sorum olacaktı.
1-TR'ye gelir mi? veya getirebilen var mı?
2-İçerisinde TR dil desteği bulunuyor mu?
3-Artıları eksileri neler, almaya değer mi?
4-İnternet üzerinden bizim ülkenin yayınları nasıl izlenir, genel kullanımı nasıldır?

Henüz yeni bir cihaz olduğu için pek doküman bulunmuyor.
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 3s.jpg
    3s.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 192

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
evet sadece çince var nasıl değiştireceğim bilmiyorum
gearbest ten aldım ordan değiştirebilirmiyim
Forumdaki üstadlara sormak lazım
Geri gönderebilirsen değiştir bence.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Wawex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi Box 3S
Konular
1
Çin versiyonunu alanlar her güncelleme sonrası Çince ye döndüğünü yazmışlar. Karşılaştırmalı bir inceleme yapmadım ancak özellik olarak Pro ve 3s çok farklı değiller.
Pro nun içinde fan olduğunu ve ses çıkardığını okudum diye hatırlıyorum. Bir de dil sorunu ve ne kadar süre ile güncelleme alır sorusu beni temiz, rahat, Türkçe olan global sürüme yöneltti.
Ama henüz alabileceğimiz şekilde satışta değil. Satışa çıksın fiyatı ne olacak merak ediyorum.

Farkında olmayarak mi box 3s çin versiyonunu aldım. İçerisindeki firmwareyi global rom ile değiştirebilir miyiz?

Wawex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi Box 3S
Konular
1
3 tane Mi Box 3 modeli var.
Mi Box 3 (siyah 1/4GB)
Mi Box 3S (siyah 2/8GB USA versiyon)
Mi Box 3 Pro yada Enhanced (beyaz 2/8GB)
Bunların içlerinde Mi Box 3 Pro bir adım önde görünüyor. Diğer Mi cihazlarıyla (Yi Ants Camera, Mi Router, Mi Band v.s.) entegrasyonu olsun, İşlemcisi olsun, 2 tane usb Portu olsun, Bluetooth 4.1 olsun bunlar artıları. Eksi yani Çince gelmesi ve bir Settings.Apk dosyasıyla İngilizce yapılması gerekiyor olması.
Mi Box 3S in tek artısı global olması ve üzerinde Google Android TV 6.0 işletim sistemi bulunması. Büyük ihtimalle güncellemeleri de Google verecek. Ancak tek usb Portu olması, Bluetooth 4.0 olması ve İşlemcisinin Quadcore olması dezavantajları.
Başka fikri olan var mı?

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çince versiyonları ingilizceye nasıl çevirebiliriz? Hatta global firmware yükleyebilir miyiz?

Wawex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi Box 3S
Konular
1
3 tane Mi Box 3 modeli var.
Mi Box 3 (siyah 1/4GB)
Mi Box 3S (siyah 2/8GB USA versiyon)
Mi Box 3 Pro yada Enhanced (beyaz 2/8GB)
Bunların içlerinde Mi Box 3 Pro bir adım önde görünüyor. Diğer Mi cihazlarıyla (Yi Ants Camera, Mi Router, Mi Band v.s.) entegrasyonu olsun, İşlemcisi olsun, 2 tane usb Portu olsun, Bluetooth 4.1 olsun bunlar artıları. Eksi yani Çince gelmesi ve bir Settings.Apk dosyasıyla İngilizce yapılması gerekiyor olması.
Mi Box 3S in tek artısı global olması ve üzerinde Google Android TV 6.0 işletim sistemi bulunması. Büyük ihtimalle güncellemeleri de Google verecek. Ancak tek usb Portu olması, Bluetooth 4.0 olması ve İşlemcisinin Quadcore olması dezavantajları.
Başka fikri olan var mı?

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çince versiyonları ingilizceye nasıl çevirebiliriz? Hatta global firmware yükleyebilir miyiz?

cskaraman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner
Cihazım
mdz-16-aa
Konular
0
Arkadaşlar mende MDZ-16-AA var. Bana da çince olarak geldi ve hayal kırıklığı yaşadım. Önce ingilizceye çevirdim sonra da bildiğimiz android tv yani global versiyona çevirdim.
ingilizceye çevirmek için ekteki uygulaması flash belleğe atıp cihaza takıyoruz. Belleği cihaza taktığımızda zaten ekrana uyarı gelecek burdan belleğin içeriğine erişip startsettings.apk yı çalıştırırıyoruz. Bilinmeyen kaynaklardan etkinleştirmediyseniz sizi o sayfaya yönlendirecek. orada bu ayarı açıp tekrar bellekten uygulamayı çalıştırırsınız. Apk yı yükledikten sonra çalıştırıp dünya simgesini buluyoruz. orda birinci seçenek dil ayarıdır. oraya girip ingilizce seçerseniz sistem büyük oranda ingilizceye döner.

Ekli dosyalar

• startSettings.apk
    76,5 KB · Görüntüleme: 9

davidselll3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
davut
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Arkadaşlar mende MDZ-16-AA var. Bana da çince olarak geldi ve hayal kırıklığı yaşadım. Önce ingilizceye çevirdim sonra da bildiğimiz android tv yani global versiyona çevirdim.
ingilizceye çevirmek için ekteki uygulaması flash belleğe atıp cihaza takıyoruz. Belleği cihaza taktığımızda zaten ekrana uyarı gelecek burdan belleğin içeriğine erişip startsettings.apk yı çalıştırırıyoruz. Bilinmeyen kaynaklardan etkinleştirmediyseniz sizi o sayfaya yönlendirecek. orada bu ayarı açıp tekrar bellekten uygulamayı çalıştırırsınız. Apk yı yükledikten sonra çalıştırıp dünya simgesini buluyoruz. orda birinci seçenek dil ayarıdır. oraya girip ingilizce seçerseniz sistem büyük oranda ingilizceye döner.
global versiyonuda yüklerseniz sevinirim. iyi günler

valerossi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gerekli
Cihazım
mi6
Konular
0
selamın aleykum arkadaşlar
bende çinde yiğenim var ona gönder dedik oda mi box 3c modelini göndermiş hemde 2 tane birden :(( çince bilmesine rağmen hiçde bakmamış bu global mi falan diye ne yazıkki ikiside çince çıktı cihazların :(( .. aynı dertden muzdaribiz ben bakındım ama global rom bulamadım..bulan olursa paylaşırsa sevinirim .. bana denk gelirse bende paylaşırım ..

valerossi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gerekli
Cihazım
mi6
Konular
0
üstadım global romu nerden buldun yada varsa banada atabilirmisin bendede aynı model MDZ 16-AA var

Üst Alt