Rehber Xiaomi Mi A1 Google Camera Yükleme Avantajlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc75tr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
Hala yüklemeyen varsa Google camera yüklesin. Normal apk şeklinde yüklemekle olmaz. Videoda yöntemle yüklemeniz lazım. Artıları neler derseniz,

- Düşük ışık performansı en az üç kat iyileşiyor. ( Yüklediğimde bende inanamadım, düşük ışıkta mükemmel çekiyor )

- HDR+ geliyor.

- ZSL geliyor ( Sıfır denklanşör gecikmesi )

- Kirli mercek uyarısı

- Ve benim bayıldığım kısım EIS geliyor. ( Nam-ı diğer ois. Farkı yazılımsal olması )

Portre modunda bile mükemmel bir değişim mevcut. İş sadece donanımda değilmiş. Şuanda örnek video ve fotograf atamıyorum yarın yükleyeceğim.

Yükleme mantığı basit. Cİhazda parmak izi ve kilidi varsa kaldırın. Geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma ve usb hata ayıklamayı devreye alın. Telefonu pc ye bağlayın. Programı yönetici olarak çalıştırın. Driverı yükleyin. Daha sonra herşeyin yolunda olduğunu kontrol etmek amacıyla cmd yi çalıştırın ve " adb version " yazın ve adb sürüm bilgisi geliyorsa adb driver yüklenmiştir. Daha sonra " adb devices " komutunu verin. Bu sırada cihaz ekranında uyarı göreceksiniz. Her zaman seçin. Tekrar " adb devices " komutunu verin. unauthorized yazısını görmüyor, cihaz numaranızın karşısında device yazıyorsa sorun yoktur. Daha sonra Enable hal3 yazan butona basın ve telefon tamamen yeniden açılana kadar kabloyu çıkarmayın ya da hiçbir tuşa basmayın. Program otomatik olarak fastboot moda girecek, bootloader kidilini açacak, twrp yükleyecek, twrp reboot edecek, gerekli zipi kendisi flashlayacak, ardından tekrar fastboot moda girecek, bootloader ı kilitleyecek ve yeniden başlatacak. Bu sırada sizin yapmanız gereken tek şey beklemek.

EIS ı merak edenler için örnek video :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Örnek olarak ikinci video :

Üçüncü örnek video (Fotograf kaşılaştırmasıda içeriyor ) :

Fotograf karşılaştırma video :

Yüklemek isteyenler için video.

donanimhaber egowest kulanicisindan alinti faydali olucağını düşünüyorum.Yes~~
[doublepost=1529959501,1529959165][/doublepost]Merhaba yükleme işlemini anlatıldığı gibi yapmaya çalıştım fakat aksilikler beni buldu. telefon en son sistemi yeniden yüklemeye geçti ve bütün fotoğraflar videolar silindi. şimdi onları nasıl geri getirebilirim. yardımcı olan olursa memnun olurum

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilir misiniz?Mayıs güncellemesi var iken sıkıntı oldu mu?

Kurulu Ubuntu sistem var mı bilgisayarında. Varsa aşağıdaki zipi indir nasıl yapılacağını içerisinde yazı dosyaları var anlatmıştım. Anlamazsan yaz tekrar

[doublepost=1530009505,1530009270][/doublepost]
Nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilir misiniz?Mayıs güncellemesi var iken sıkıntı oldu mu?

Kurulu Ubuntu sistem var mı bilgisayarında. Varsa aşağıdaki zipi indir nasıl yapılacağını içerisinde yazı dosyaları var anlatmıştım. Anlamazsan yaz tekrar

[doublepost=1530009914][/doublepost]
Düşük ışık performansı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

lowelas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi a1
Konular
0

[doublepost=1530009505,1530009270][/doublepost]

[doublepost=1530009914][/doublepost]
Düşük ışık performansı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulu Ubuntu yok.pc de sadece c sürücüsünden oluşuyor hafıza az olduğu.yapabilir miyim bu şekilde.mayıs güncellemesi var iken kurabilir miyşm

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Kurulu Ubuntu yok.pc de sadece c sürücüsünden oluşuyor hafıza az olduğu.yapabilir miyim bu şekilde.mayıs güncellemesi var iken kurabilir miyşm
Kurabilirsin diye düşünüyorum ben mayıs ayından önce yüklemiştim.

lowelas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi a1
Konular
0
Kurabilirsin diye düşünüyorum ben mayıs ayından önce yüklemiştim.
Windows 10 var o tamamen kalkmış oluyor mu?root olmadan yüklemiş oluyoruz dimi? bootloader kilidi açık kalıyor mu gcam yükleyince.mayıs ayı için sıkıntı deniyor hep ama

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Windows 10 var o tamamen kalkmış oluyor mu?root olmadan yüklemiş oluyoruz dimi? bootloader kilidi açık kalıyor mu gcam yükleyince.mayıs ayı için sıkıntı deniyor hep ama
Ubuntu için belli bir alan ayırıp kurabiliyorsun. İstersen diski komplede silebiliyosun sana kalmış. Bootloader kilidi tekrar kapanıyor. Mayıs ayı güncellemesi için bişey diyemicem ben yüklemedim.

lowelas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi a1
Konular
0
U
Ubuntu için belli bir alan ayırıp kurabiliyorsun. İstersen diski komplede silebiliyosun sana kalmış. Bootloader kilidi tekrar kapanıyor. Mayıs ayı güncellemesi için bişey diyemicem ben yüklemedim.
Ubuntuda daha mı kolay flash belleğe de kurulabiliyor mu

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Ya çoğu kişi hata almış yapıp yapmamakta kararsız kaldım?

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24

Resurrection

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RR
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
8.1 güncellemesinden sonra kurulabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt