Rehber Xiaomi Mi A1 Google Camera Yükleme Avantajlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaşlar Android 8.0.1 kullanıyorsanız denemeyin. Telefon kendini sıfırlıyor, herşeyi siliyor.
İlk mesajda belirtir misiniz lütfen. Mağdur olanlar var. Ben de mağdur oldum. Herşey silindi. Başkaları da mağdur olmasın.

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
Arkadaşlar Android 8.0.1 kullanıyorsanız denemeyin. Telefon kendini sıfırlıyor, herşeyi siliyor.
İlk mesajda belirtir misiniz lütfen. Mağdur olanlar var. Ben de mağdur oldum. Herşey silindi. Başkaları da mağdur olmasın.

Aynısını yaşadım hocam 3-4 mesaj önce yazmıştım erasing yazısını görünce canım gitti :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek downgrade yapıldıktan sonra denenebilir. Başka bir forumda arkadaş yazmıştı o şekilde gcam yükleyip güncelledim problem olmadı dedi.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Aynısını yaşadım hocam 3-4 mesaj önce yazmıştım erasing yazısını görünce canım gitti :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek downgrade yapıldıktan sonra denenebilir. Başka bir forumda arkadaş yazmıştı o şekilde gcam yükleyip güncelledim problem olmadı dedi.
Ben de downgrade ile yaptım. Mi flaş tool denen bir zımbırtı kullanarak 8.0.0 kurup google camera yükledim, son sürüme güncelledim ve sistemi de tekrar 8.0.1'e güncelledim.
Eis farkı gerçekten hissediliyor. Önceki fotoğraflar silindiği için kıyaslama yapamadım ama telefonun kendi kamera uygulaması ile google cam arasında ciddi bir hdr farkı hissetmedim. Fark var ama o kadar bariz değildi bence. Veya uygun koşullarda çekim yapmadım ben emin değilim. İlerleyen zamanlarda denedikçe farkı göreceğim artık.
Dediğim gibi telefon resmen optik görüntü sabitleyici özelliğine kavuştu. Çok faydalı oldu. Bu telefonun tek eksiği buydu zaten bana göre. Gece çekimlerinde de bariz bir fark mevcut.

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
Ben de downgrade ile yaptım. Mi flaş tool denen bir zımbırtı kullanarak 8.0.0 kurup google camera yükledim, son sürüme güncelledim ve sistemi de tekrar 8.0.1'e güncelledim.
Eis farkı gerçekten hissediliyor. Önceki fotoğraflar silindiği için kıyaslama yapamadım ama telefonun kendi kamera uygulaması ile google cam arasında ciddi bir hdr farkı hissetmedim. Fark var ama o kadar bariz değildi bence. Veya uygun koşullarda çekim yapmadım ben emin değilim. İlerleyen zamanlarda denedikçe farkı göreceğim artık.
Dediğim gibi telefon resmen optik görüntü sabitleyici özelliğine kavuştu. Çok faydalı oldu. Bu telefonun tek eksiği buydu zaten bana göre. Gece çekimlerinde de bariz bir fark mevcut.

Temmuz güncellemesi için boot.img dosyası varmış onu fastboot üzerinden atarak oem kilidini açtım.. Magisk yüklerken hata veriyor. Recovery ile başlatıp magisk i flashladım lakin sistemi açamadım :) Temmuz yazılımı yükledim Wifi bozuldu tekrar yükledim :) Downgrade yapıp deneyeceğim hocam da dün bayağı uğraştım.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Dün Mi A1 aldım benim Mi5 e göre kamera geride onu geçtim video çok kötü Google kamera da video performansı nasıl daha doğrusu çözünürlüğü

Cocotete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Coco
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
1
Merhaba arkadaslara mac book ile yukleyen var mi varsa bilgi verebilirmi

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Temmuz güncellemesi için boot.img dosyası varmış onu fastboot üzerinden atarak oem kilidini açtım.. Magisk yüklerken hata veriyor. Recovery ile başlatıp magisk i flashladım lakin sistemi açamadım :) Temmuz yazılımı yükledim Wifi bozuldu tekrar yükledim :) Downgrade yapıp deneyeceğim hocam da dün bayağı uğraştım.
Direk downgrade yapın zaten 8.1'de Gcam yüklenmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

slara mac book ile yukleyen var mi varsa bilgi vere
Verilen yazılım Windows işletim sistemi ile çalışabilecek şekilde hazırlanmış. Parallels Desktop kurup windows işletim sistemi kurun macinize. Kurduğunuz sanal sistem içinde bu yazılımı çalıştırarak işlemleri tamamlayın. Lakin usb portları sanal makinede sorun çıkarır mı bilmiyorum. Ama denemenin sakıncası olmaz ;)

ali448

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xaomi mi A1
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Bende mağdur olanlardanım :) Android 8.1.0 güncellemesini zaten yapmıştım ve google camera yükleme işlemlerini yaparken herşey sıfırlandı ve yükleyemedim de. Şimdi herşeyin silinmesine razıyım telefonu eski haline çeviremem büyük ihtimalle ama şu google camera yı yüklemem için şimdi ne yapmam gerekiyor. Downgrade ile yaptım demişsiniz ama bilmediğimden soruyorum o işlem ne android sürümü 8.0.0 a mı çekiyor yani. Bir video falan varsa atar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt