Rehber Xiaomi Mi A1 Google Camera Yükleme Avantajlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Kardeşim valla sayeden ubuntuda biraz uğraş ile yaptım bende .Windowsta o akdar denedim olmadı. Yol göstericim oldun teşekkür ederim. Ubuntuda kurulum yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Bana yardımcı olabilirsen sevinirim.

Ecel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Akın
Cihazım
A1
Konular
0
Hocam video bana ait değil xda paylasılmıs. Bir arkadaşta baska bir forumda türkçe çevirip paylaşmış bende burda paylaşma gereği duydum. Xiaomi grubunda paylaştığımda sadece ağır çekim modu çalışmıyor diyodular. Yani ön kamera portre modunda sıkıntı yok.

[doublepost=1519428610,1519428452][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yapamayanlar için 12 dakkikalik video çekmiş bir yabancı kullanıcı altında link var en ince ayrıntısına kadar gösteriyor.
Bunu yapınca cihaz garntiden çılıyot mu arkadaşlar

rKenshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
Peki telefonun bir daha açılmama gibi riski var mı?

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Peki telefonun bir daha açılmama gibi riski var mı?
Yok ben 12-13 defa denedim hiç riski yok. Sadece bir hata aldığınız zaman telefonu kapatmak istediğinizde tuşa uzun basıp beklemeniz gerekiyor. Ve işlemi bitirmeden telefonu kapatıp açarsanız oem kilidini tekrar manuel olarak açamıyorsunuz. Böyle bir şey benim başıma geldi, size de olursa komut işleminde ilk başta adb devices sonra da fastboot oem lock yazın oluyor.

ceyhuun_mamedov

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Meraba arkadaşlar. Ben google camera yüklemek isterken telefon kapandı ve güc düymesini sıkdıkda ekran bir an için açılıb, daha sonra kapanıyor. Recovery mode-a geçmiyor. Yalnız fastboot-da açılıyor, amma ne yapacağımı bilemiyorum. Anlatım esasında daha önce google camera yüklemişdim. Yalnız format atdığım için, camerayı yeniden kurmak istedim. adb install bölümünü atlayaraq, 2-ci bölümden devam etdim, çünki device managerde mi a1 olarak görə biliyordum. usb debugging ekranı geldi, ok verib devam etdim. fastboot-a keçdi, daha sonra bootloader kilidi açıldı, twrp ekranını gördüm, ve ekran kapandı, bilgisayarda app-da işlemin tamamlandığı bilgisi geldi. Telefon şimdi kapalı. Güc düymüseinü uzun süre sıkdıkda ekran bir an için açılıb kapanıyor. Jarjı full olduğu için, jarj sorunu olduğunu düşünmüyorum. bilgisyar usb ile bağladıkda bile tık yok. lütfen yardım edin

Sosis ve Salam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Root atmadan bu işlem yapılıyor mu ?

resobe123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
Keşke hiç bulaşmasaydım yükleme ekranındayken birden bir hata çıktı ve telefonu yeniden başlattı telefon fabrika ayarlarına döndü, bir sürü şey vardı bir sürü hepsi gitti, nerden bulaştım ya.

lowelas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi a1
Konular
0
Ubuntu üzerinde aşağıdaki komutları sıra ile uygulayarak tek seferde bootloader kilidini açıp Google Camera'yı yükleyebilirsiniz.

Kendi kamerası ile arasında gerçekten aşırı seviyede farklar var. Video olsun fotoğraf olsun kalite farkı rahatça görülebiliyor. Hatta portre modu için her iki resim için de 12MP aktifleştirilince yazılım ile donanımdan daha kaliteli çekim yapılabiliyor. Fakat işlem yazılımsal olduğu için biraz işleme süresi gerekiyor. Varsayılan olarak Google Kamera'ya geçtim..
Nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilir misiniz?Mayıs güncellemesi var iken sıkıntı oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt