en güncel TWRP yi nerden bulabilirim.. nerden takip edebilirim güncelliğini ?Twrp Recovery YüklemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_mi8se dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Not: Bazı kullanıcılar Stabil v10.3.1.0 önceki sürümlerde sorun çıkardığını belirtti o yüzden son sürüm stabil ve beta sürümde kullanın
Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kardeşim bunu kurdum telefon mi yazısında kalıyor açılmıyor acil yardım edermisin
en güncel TWRP yi nerden bulabilirim.. nerden takip edebilirim güncelliğini ?
10.3.1 Stable deyim... Betaya geçmeyi düşünüyorum ... Twrp güncellesem Betada ki şebeke sorunu geçer diye bi düşüncem vartwrp roma göre kurulur burayı inceleyin lütfen ,
Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)
Rom nedir ? ona göre twrp güncelleye bilirsiniz üstteki konuya sizde baka bilirsiniz ,
10.3.1 Stable deyim... Betaya geçmeyi düşünüyorum ... Twrp güncellesem Betada ki şebeke sorunu geçer diye bi düşüncem var
Bu twrp uyumlu çalışıyor demi 3.3.1 diyoriçindeki twrp betada da çalışır ama istersen bunlada güncelleye bilirsin ,
Recovery - [UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme
Bu twrp uyumlu çalışıyor demi 3.3.1 diyor
PitchBlack Olarak açıldı Normal Twrp ile aynı tema sımı farklı bunu ?evet yükleye bilirsiniz ,
PitchBlack Olarak açıldı Normal Twrp ile aynı tema sımı farklı bunu ?
Bunumu kullanıyor sunuz ?
çok sağolevet türkçede var istersen ayarlarda onun dışında aynı gene bir farkı yok ,