Haber Xiaomi Mi 8 Mi Geliyor?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Akıllı telefon pazarı oldukça hareketli günler geçiriyor. Mobil Dünya Kongresi’nde yaşanan sessizlik meğerse fırtına öncesi sessizliğin habercisiymiş. Üreticiler hem amiral gemisi hemde orta segment telefonlarını bir bir pazara sunarken 23 Mayıs tarihinde Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Mi 7 ile tanışacaktık. Mi 7 ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmışken Çinli üreticinin sekizinci yılına özel olarak geliştirdiği Xiaomi Mi 8 Special Edition ya da diğer adı ile Xiaomi Mi 8 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 8 tanıtılacak mı?

Xiaomi’nin 23 Mayıs tarihinde tanıtacağı yeni nesil Mi 8 ya da Mi 7 SE modelinin bize ne sunacağını kesin olarak bilmesek de Mi 8’in 3D yüz algılama ve ekrandan parmak izi okuma sensörü ile geleceğini net olarak söyleyebiliriz. Mi 8 haberleri doğru çıkarsa Mi 7’de bu özelliklerin olması pek mümkün görünmüyor zira sızdırılan fiyat bilgisine baktığımızda bu özelliklerin bu kadar uygun fiyatlı bir telefonda olması oldukça zor görünüyor.

Xiaomi Mi 7 ve Mi 8 özellikleri

Her iki telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. 6.01 inç büyüklüğünde çentikli ekran (Mi 7), Snapdragon 845 işlemci, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB depolama, 3D yüz tanıma, 12 megapiksel + 20 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera (yapay zeka tabanlı) telefonlarda öne çıkan özellikler olacak.

KAYNAK:

Haber ne kadar gerçekleri yansıtıyor bilemiyorum. Gördüğüm haberi sizlerle paylaşayım dedim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
27 mayıs için ön satışlar başlamış. Resmi olmasada muhtemelen 23 mayısta tanıtımı olacak

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım, Max 3 ile ilgili yeni haberler varmı?drunk~~wasntme~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Üstadım, Max 3 ile ilgili yeni haberler varmı?drunk~~wasntme~~

Hocam, resmi yada gayrı resmi hiçbir sızıntı yok. Zaten Mayıs ayı mı 7 ile kapanacak gibi duruyor. Sızıntılara göre Haziran ayında mi 7 lite tanıtımı olmazsa belki max 3 gelir diye umut ediyorum.

Kendini matematik mühendisi sanan bir xiaomi sever :) max ile max 2 arasında ki süreyi hesaplamış ve aritmetik ortalamayla 8 haziran diye kafasında belirlemiş :)

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam, resmi yada gayrı resmi hiçbir sızıntı yok. Zaten Mayıs ayı mı 7 ile kapanacak gibi duruyor. Sızıntılara göre Haziran ayında mi 7 lite tanıtımı olmazsa belki max 3 gelir diye umut ediyorum.

Kendini matematik mühendisi sanan bir xiaomi sever :) max ile max 2 arasında ki süreyi hesaplamış ve aritmetik ortalamayla 8 haziran diye kafasında belirlemiş :)

Ciddi işsizlik gerektiren bir matematik hesaplaması

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297

Çok teşekkür ederim...Siz Asus'unuz ile ne kadardır birliktesiniz ve neden kendisini terk etme ve aldatma arzusundasınız?

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Çok teşekkür ederim...Siz Asus'unuz ile ne kadardır birliktesiniz ve neden kendisini terk etme ve aldatma arzusundasınız?

Hocam asus ile 3 yıl oldu. Yazılım desteğinin resmi olarak kesilmesi ve xda üzerinden custom romlarda ki video encoder sorunun çözüm bulamaması beni yeni telefona itti. Günlük kullanimda oyunlar dahil herhangi bir kasma yada donma hiç yaşamadım. 4gb ram ve yanlış hatırlamıyorsam 2,3ghz 4 çekirdekli işlemcisi vardı. Aslında hala fazlasıyla yeterli oluyor. Telefonda ram 2,1gb dolu olarak duruyor. Kamerası buğulu çekiyordu. Onu da 25tl ye yeni kamera alarak çözdüm. Çiziksiz ve kusursuz olarak duruyor :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bunun dışında kırmızı ve mor asus kapağıda mevcut :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Bende dünkü buluşmamıza Mi Mix2 S ve Redmi Note 5 Plus'ı inceleme fırsatım oldu ve bunlardaki Navigasyon tuşlarını devre dışarı bırakarak, tam ekran görünümü ve harektlerini yaptım...İphone u hiç sevmem ama bu özelliği gerçekten de güzel olmuş....artık yepyeni özelliği ile Mi Max 2 cihazım var ve Max 3 gecikebilir

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bende dünkü buluşmamıza Mi Mix2 S ve Redmi Note 5 Plus'ı inceleme fırsatım oldu ve bunlardaki Navigasyon tuşlarını devre dışarı bırakarak, tam ekran görünümü ve harektlerini yaptım...İphone u hiç sevmem ama bu özelliği gerçekten de güzel olmuş....artık yepyeni özelliği ile Mi Max 2 cihazım var ve Max 3 gecikebilir

Hocam şuan Redmi 5 Plusu tam ekran kullanıyorum. İki günde tam alıştım diyebilirim. Çok daha zevkli oldu aslında :)
İphoneyi bende sevmem amam bu şekilde kullanım hem daha büyük ekran avantajı hemde daha görsel bi hal aldı diyebilirim :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam şuan Redmi 5 Plusu tam ekran kullanıyorum. İki günde tam alıştım diyebilirim. Çok daha zevkli oldu aslında :)
İphoneyi bende sevmem amam bu şekilde kullanım hem daha büyük ekran avantajı hemde daha görsel bi hal aldı diyebilirim :)

Siz gençler bazı şeylere çok daha hızlı ve kolay adapte olabiliyorsunuz, ben ise önce görüp, benimsemem gerekiyor....ama gerçekten de harika bir şey....ama ASUS kullanan arkadaşlarda belki cihazlarında bu özelliği kullanabilirler, araştırmak lazım...en azından Max 3 gelene kadar idare etmiş olurlarhaha--haha--

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Siz gençler bazı şeylere çok daha hızlı ve kolay adapte olabiliyorsunuz, ben ise önce görüp, benimsemem gerekiyor....ama gerçekten de harika bir şey....ama ASUS kullanan arkadaşlarda belki cihazlarında bu özelliği kullanabilirler, araştırmak lazım...en azından Max 3 gelene kadar idare etmiş olurlarhaha--haha--

Hocam genç falan diyorsunuz ama etrafımdaki herkes geri kafalısın diyor. Çoğu olaya eski büyüklerimizin baktığı gibi bakıyorum sanırım büyüklerimiz benim yaşıtlarıma göre geri kafalı kalmış. Bana ise yol gösterici olarak kaldılar
Tabi beden olarak genç olduğum ve genç kafasıyla düşündüğüm de bir gerçek
Asus kullanan abimiz biraz gezsin dolaşsın nefes alsın belki gelir Max3

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22

Hocam, iphone x ilk çıktığı zamanlarda kullanma fırsatı bulmuştum. İphone x hem tasarım hem tam ekran özelliği olarak gerçekten apple firmasından apayrı bi dünya oluşturmuş. İphone kullanan insanların %90ı o yüzden beğenmiyor. Biz androidciler iphone x ile gelen özellikleri daha çabuk benimsedik. Ne yazıkki tuşların donanımsal olduğunda hareket yönlü özellikleri kullanmanın anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bencede :D

hep bi iğneleme hep bi iğneleme :) max 2 almamak için üç sebep ram lpddr3... kamera kötü.... ekran küçük(şaka şaka ekran gayet iyi asıl sebep skorpi hocam) :).... inadına bekleyeceğim. Hocam size inat, bugün telefon alacak olsam arkasına uzun ince powerbank yapıştırmak koşuluyla mi 6x alırdım :D

ana ekranda hareketler özelliğini nova launcher ile kullanıyorum. tüm ekranlarda o özelliği açmak için xposed üzerinde illaki bir yama vardır ama gereksinim görmedim. Zaten şimdilerde nova launcher yerine başka launcherler deniyorum. Mi launcher çok sıkıcı sizede tavsiye ederim :D :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt