Haber Xiaomi Mi 8 Mi Geliyor?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Akıllı telefon pazarı oldukça hareketli günler geçiriyor. Mobil Dünya Kongresi’nde yaşanan sessizlik meğerse fırtına öncesi sessizliğin habercisiymiş. Üreticiler hem amiral gemisi hemde orta segment telefonlarını bir bir pazara sunarken 23 Mayıs tarihinde Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Mi 7 ile tanışacaktık. Mi 7 ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmışken Çinli üreticinin sekizinci yılına özel olarak geliştirdiği Xiaomi Mi 8 Special Edition ya da diğer adı ile Xiaomi Mi 8 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 8 tanıtılacak mı?

Xiaomi’nin 23 Mayıs tarihinde tanıtacağı yeni nesil Mi 8 ya da Mi 7 SE modelinin bize ne sunacağını kesin olarak bilmesek de Mi 8’in 3D yüz algılama ve ekrandan parmak izi okuma sensörü ile geleceğini net olarak söyleyebiliriz. Mi 8 haberleri doğru çıkarsa Mi 7’de bu özelliklerin olması pek mümkün görünmüyor zira sızdırılan fiyat bilgisine baktığımızda bu özelliklerin bu kadar uygun fiyatlı bir telefonda olması oldukça zor görünüyor.

Xiaomi Mi 7 ve Mi 8 özellikleri

Her iki telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. 6.01 inç büyüklüğünde çentikli ekran (Mi 7), Snapdragon 845 işlemci, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB depolama, 3D yüz tanıma, 12 megapiksel + 20 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera (yapay zeka tabanlı) telefonlarda öne çıkan özellikler olacak.

KAYNAK:

Haber ne kadar gerçekleri yansıtıyor bilemiyorum. Gördüğüm haberi sizlerle paylaşayım dedim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam ben unoffical xiaomi severim :) resmi olarak aranıza katılınca seneye inşallah diyorum. Şimdi oralarda xiaomisiz sırıtmak istemem :)

Xperia klavye daha önce denemiştim. SwiftKey kadar parmaklarıma oturmadı. Yolda giderken telefona zaten bakmayın :) Xperia klavye ile yolda giderken belki yazı yazabilirsiniz. SwiftKey ile başkasıyla karşılıklı konuşurken bile telefona hiç bakmadan yazma imkanınız var. Bence deneyin :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç fark etmez, İstanbul'da iseniz mutlaka gelin lütfen

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam ben unoffical xiaomi severim :) resmi olarak aranıza katılınca seneye inşallah diyorum. Şimdi oralarda xiaomisiz sırıtmak istemem :)

Xperia klavye daha önce denemiştim. SwiftKey kadar parmaklarıma oturmadı. Yolda giderken telefona zaten bakmayın :) Xperia klavye ile yolda giderken belki yazı yazabilirsiniz. SwiftKey ile başkasıyla karşılıklı konuşurken bile telefona hiç bakmadan yazma imkanınız var. Bence deneyin :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bazı alışkanlıklar değişmiyor. Bir çok klavye denedim ama Xperia klavyeden uzaklaşamadım :) benim için en güzel klavye diyebilirim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomifun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Üstadlar bu teknoloji değil. Bunun adı para düzeni. Teknoloji ye yetişmek terimi de, cebindeki paradan olmak anlamına geliyor. Oysa snapdragon 800-801 li bir Xperia z3 veya lg g3 bile gerek batarya gerek kamera konusunda hala çok iyiler. Ne yazık ki yakında Google ve üretici tarafından destek kesilip öldürülecekler. 2010 da üretilen laptoplar 4k oynatamazken bunlar 4k videoyu işleyebilen yetenekli işlemciler. Neyse çok sinirlendim.
Bunun altına imzamı padişah turrası gibi atarım

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Mİ6 ya halâ doymuş değilim, mi 8 nedir arkadaş
Ama takipteyim, çıkarsa alacağım gibi görünüyor.
Geçenlerde duyduğum kadarı ile Mİ8 8GB RAM ile gelebilme ihtimali de varmış.
Ne derece doğru bilmiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomifun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Mİ6 ya halâ doymuş değilim, mi 8 nedir arkadaş
Ama takipteyim, çıkarsa alacağım gibi görünüyor.
Geçenlerde duyduğum kadarı ile Mİ8 8GB RAM ile gelebilme ihtimali de varmış.
Ne derece doğru bilmiyorum.

Hocam mi 8'den önce mi 7'yi alın isterseniz

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Hocam mi 8'den önce mi 7'yi alın isterseniz

Hangisi çıkarsa artık.
Hayırlısı diyelim, aşırı merak uyandırmıyor değil doğrusu.

xiaomifun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Hangisi çıkarsa artık.
Hayırlısı diyelim, aşırı merak uyandırmıyor değil doğrusu.

Şu alemde tanıdığım tek marka xiaomi dir, ne çıkarsa yakışır, fiyatı yeter, millet boşuna dünya para veriyor, yazık, xiaomi yi tanımadıkları için çok ama çok şanssızlar

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Şu alemde tanıdığım tek marka xiaomi dir, ne çıkarsa yakışır, fiyatı yeter, millet boşuna dünya para veriyor, yazık, xiaomi yi tanımadıkları için çok ama çok şanssızlar

Mi 7 yada mi 8 çıkarsa ayfon fanboyları "aBii ayF0n iKsS haLââ 1o nuMaRa teLeFoN yHaa. kiMSe su döKeMeZ." Diyenler olacaktır illa ki.

Üst Alt