Yardım Xiaomi Mi 5S arama yapma sorunu

seray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seray
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Merhabalar,
Arkadaşlar bu konularda yeniyim. Telefonum mi 5s dün herkesi arayıp konuşma yapabiliyordum fakat bugün arama yapmaya kalktığımda telefonum bağlanmadı ve ararken zayıf sinyal, arama sonlandırılıyor... arama sonlandırılamadı, cihazınızı kapatıp açın diye yazı çıktı, tekrar arama yapmayı denediğimde ise sistem işleyişi yanıt vermiyor diye telefon bir hata verdi. Kapatıp açtım düzelmedi, simi çıkarttım düzelmedi, 2. sim yerine taktım öyle de düzelmedi, *#*#4636#*#* dan da seçimimi internette yazanlar doğrultusunda değiştirdim fakat bir şey değişmedi. Son çare olarak format attım hatta 2 kez ve sonuç aynı. Durduk yere oldu hiç güncelleme falan gelmemişti lütfen yardım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-02-21-51-06-975_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-09-02-21-51-06-975_com.android.settings.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 39

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Global beta ile denendi fakat sorun devam ediyor, kulaklık takılınca algılamıyor sesler hiç çıkmıyor alt tuşların ışıkları yanmıyor arama hala yapamıyorum sesle ve mikrofon ile ilgili hiç bir uygulamaya giremiyorum videolar (YouTube) hata veriyor, Instagram ve Twitter videolarında yüklenmiyor, sistem baslatici durdu vb hatalar çıkıyor bide şu bootloader olayı ile denenecek sanırım

Bootloader kildini açarak Fastboot Rom atmayı deneyiniz sorununuz çözülmez ise Zenex hocama danışmamız gerekir oluşan bu problemi açıkçası.

Oyla:

seray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seray
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Bootloader kildini açarak Fastboot Rom atmayı deneyiniz sorununuz çözülmez ise Zenex hocama danışmamız gerekir oluşan bu problemi açıkçası.
Evet, bende tam bilmiyorum bu işleri bir arkadaşım yardımcı oldu bootloader kilidini açmak için cihaz 3 gün istedi öyle bir şey oluyormuş. Bunu da deneyeceğiz artık. Telefonu düşürmedim darbe falan almadı durduk yere böyle bir şey olması ilginç. Teşekkür ederim çözülmezse danışırız tabii

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet, bende tam bilmiyorum bu işleri bir arkadaşım yardımcı oldu bootloader kilidini açmak için cihaz 3 gün istedi öyle bir şey oluyormuş. Bunu da deneyeceğiz artık. Telefonu düşürmedim darbe falan almadı durduk yere böyle bir şey olması ilginç. Teşekkür ederim çözülmezse danışırız tabii

Cihazınız hangi firmanın garantisi altında? Bazı garanti firmaları bootloader kilidinin açılmasını garanti dışı sayabiliyorlar. Cihazınızdaki problem donanımsal ise ve garanti firmanız bootloader kilidi açılması nedeniyle garanti dışı sayarsa sorununuz daha ciddi bir hal alabilir.

Oyla:

seray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seray
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Cihazınız hangi firmanın garantisi altında? Bazı garanti firmaları bootloader kilidinin açılmasını garanti dışı sayabiliyorlar. Cihazınızdaki problem donanımsal ise ve garanti firmanız bootloader kilidi açılması nedeniyle garanti dışı sayarsa sorununuz daha ciddi bir hal alabilir.
Açtıktan sonra tekrar kapatamaz mıyız? Delta garantisi var sayılır mı garanti dışı

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Açtıktan sonra tekrar kapatamaz mıyız? Delta garantisi var sayılır mı garanti dışı
Delta ise sorun olmayacaktır, delta serviste bootloader kilidinin açılması garanti dışı sayılmıyor.

Dilerseniz Delta Servis Destek Bölümü 'ne yeni konu açarak Delta Servis yetkililerinden de destek alabilirsiniz. Bu konunun linkini vermeniz işlerini kolaylaştırır zannediyorum.

Oyla:

seray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seray
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Oyla:

seray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seray
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Fastboot Rom atıpta cihazı denedik fakat sorun çözülmedi Zenex hocama da danıştık oda Twrp kurup lineage kurupta deneyin dedi ve öylede denendi fakat sonuç aynı sanırım donanımsal bir sıkıntı var yolu hiç istemesemde delta garanti gözüktü :(

Oyla:

CezMi5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cezmi
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Seray hanım aynı sorun bende de vardı. Ne oldu nasıl sonuçlandı.

Oyla:
Üst Alt