- Adım
- hakan birinc
- Cihazım
- redmi note 4
- Konular
- 3
Başlıktada belirtigim gibi kilit aktif pasif oldugunu nasıl sorgulaya bılıriz..
bu işlemin nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz? Denedim ama başaramadım. Birde bu dediğiniz romu indirebileceğim bir link var mı?
arkadaşlar merhaba benim telimde fake rom güncelleme yaparsak indirdiğimiz uygulamalar,fotoğraflar siliniyor mu ilk defa güncelleme yapacağım içim bilmiyorum
Fake rom'u güncelleyemezsiniz. Orijinal rom yükleyerek romunuzu değiştirmeniz gerekir. Rom değişimlerinde ise telefonu tamamen sıfırlamanız gerekir. Yani evet hocam her şeyi yedekledikten sonra orijinal roma geçin
Paylaşımın için teşekkürler hocam. Xiaomi'den kilit açma yetkisi alınmış bir hesapla farklı telefonlarda oturum açarak 30 gün aralıklarla kilit açabilirsiniz.Öncelikle merhabalar, ben bootloader kilidini açmanın basit bir yolunu bulduğumu düşünüyorum. Herhangi bir rom değişikliği de yapmadım. Yöntem şöyle: Bootloader kilidi açılmış bir Xiaomi telefondaki Mi hesabını kilidi açık olmayan telefona giriyoruz daha sonra ayarlardan geliştirici seçeneklerine gidiyoruz orada "Mi kilit açma durumu" diye bir kısım var usb hata ayıklamasının hemen üstünde ona tıklıyoruz "Mi hesabını ekle" diye bir şeydi sanırım ona tıklıyoruz şimdi de telefonumuzu fastboot moduna alıp Pc'yr takıyoruz "mi unlock" programını çalıştırıp cihaza girdiğimiz mi hesabını buraya da giriyoruz ve cihazımızı unlock ediyoruz.
Burada önemli olan forumda daha önce unlock yapan birisinin hesabını alabilmenizdir.
Enteresan....Haftaya Cihazım gelince, Sayın Escobar1945 hesabından deneyeceğimÖncelikle merhabalar, ben bootloader kilidini açmanın basit bir yolunu bulduğumu düşünüyorum. Herhangi bir rom değişikliği de yapmadım. Yöntem şöyle: Bootloader kilidi açılmış bir Xiaomi telefondaki Mi hesabını kilidi açık olmayan telefona giriyoruz daha sonra ayarlardan geliştirici seçeneklerine gidiyoruz orada "Mi kilit açma durumu" diye bir kısım var usb hata ayıklamasının hemen üstünde ona tıklıyoruz "Mi hesabını ekle" diye bir şeydi sanırım ona tıklıyoruz şimdi de telefonumuzu fastboot moduna alıp Pc'yr takıyoruz "mi unlock" programını çalıştırıp cihaza girdiğimiz mi hesabını buraya da giriyoruz ve cihazımızı unlock ediyoruz.
Burada önemli olan forumda daha önce unlock yapan birisinin hesabını alabilmenizdir.
Benim de dün 2 adet cihazım geldi (redmi note 4 - redmi 4x sd) bugün imei atmak için developer rom yüklerken miflashta yanlışlıkla lock seçeneğini de seçmişim cihaz kilitlendi neyse ki diğerinin kilidi için dün talepte bulunmuştum ve hemen açmışlardı onun hesabını diğerine girdim ve dediğim yöntemle 5 dakika içinde açtım.Enteresan....Haftaya Cihazım gelince, Sayın Escobar1945 hesabından deneyeceğim