- Adım
- hakan birinc
- Cihazım
- redmi note 4
- Konular
- 3
Başlıktada belirtigim gibi kilit aktif pasif oldugunu nasıl sorgulaya bılıriz..
Rica ederim hocam böyle bir şeyin var olduğunu bilmiyordum. O an böyle bir fikir geldi ben de denedim ve sonuca ulaştım.Paylaşımın için teşekkürler hocam. Xiaomi'den kilit açma yetkisi alınmış bir hesapla farklı telefonlarda oturum açarak 30 gün aralıklarla kilit açabilirsiniz.
Hocam global rom var bootloader kilidini açmak için ne yapmam gerekir yani china rom falan mı yapmam gerekecek önceDevice unlocked: false yazıyor yani cihazda bootloader kilidi var hocam.
başvuru yapıp onay mesajın gelmesini bekleyin,cihazda kurulu rom ile mi unlock tool uygulamasını indirip kilidi açmayı deneyin %50 takılırsa çin developer romu kurup kilidi açmayı deneyin 72 saat süre zarfına takılmazsanız.Hocam global rom var bootloader kilidini açmak için ne yapmam gerekir yani china rom falan mı yapmam gerekecek önce
bekliceksiniz yapacak bir şey yok.Onay mesajı geleli 5 gün oldu hala 51 hours diyor bende
Geliştirici seçeneklerinden Mi kilit açma durumu yazan kısımdan kontrol edebilirsiniz.Bilgisaysya baglamadan ogrenmenin bir yolu yokmu kilit acilmismi diye?