Hiç sorma hocam lanet ediyorum her defasında. Eu rom kurmak istiyorum ama mi 10 da bir kez kurdum cihazdan soğudum resmen cihazım hurda oldu. Kırk tane sorun dert tasa. Hint rom her yönü ile dört dörtlük ama Google laneti olmasaydi..Benim için en büyük sorun da bu zaten xiaomi orjinal uygulamaları Google berbat ot gibi ustad
Yazılım atmanıza gerek yok eğer istemiyorsanız. Ancak Yurt Dışı aldıysanız IMEI atmanız gerekicek ki o işlemde de Rom yüklemenize ihtiyaç yok..İlk defa bir xiaomi telefonu kullanacak birisi olarak bu rom olayını her kullanıcı yapmak zorunda mı ? Cihazı satın aldığımda mutlaka yapmam gerekiyor mu ?
Yoo tamamen keyfine kalmış..İlk defa bir xiaomi telefonu kullanacak birisi olarak bu rom olayını her kullanıcı yapmak zorunda mı ? Cihazı satın aldığımda mutlaka yapmam gerekiyor mu ?
Yazılım atmanıza gerek yok eğer istemiyorsanız. Ancak Yurt Dışı aldıysanız IMEI atmanız gerekicek ki o işlemde de Rom yüklemenize ihtiyaç yok.
Xiaomide çift serilerde hep daha güzel cihazlar çıkardı. Mesela mi6, mi8, mi10. Mi9da ois yoktu mesela mi5s'te de ois yoktu. Xiaomi isimlendirmesinde de hep saçma strateji uyguladı gerçi o yüzden çok da önemli değil gibi .Bir telefon sorunsuzsa ve kullanıcıları memnunsa bu tür forumları hep eski tarihlerde kalıyor. Adamlar yapmış kullanalım gitsin.
Eu Roma geçmek gerekiyor maalesefBirde şuna xiaomi orjinal mesaj ve arama uygulaması kurabilmek tam olcak