Güzel telefon mi 10 var bende ama pro tercih edin maddi olarak imkanınız varsa. İmie işi de çözüldü zaten.bende mi8 kullanıyorum amiral gemisi bir telefona geçmek istiyorum fakat mi10 hala içime sinmedi. memnun musunuz telefondan ?
Cihaz özelliklerine gelip çekirdek sürümüne seri tıklayıp cihazı test moduna alın. Yakınlık sensörünü test edin sağlam ise ayarlardan uygulamalar oradan da sistem uygulaması ayarlarına girip çağrı ayarlarına girin, birşeyleri değiştirmiş olabilirsiniz. Tüm ayarlar normal ise IMEI kayıt durumuna göre twrpden yeniden yükleme ya da fabrika ayarlarına dönüş seçeneklerini değerlendirebilirsinizarkadaşlar telefona çağrı geldiğinde telefon cebimdeyse telefonu alırken parmağı ahizenin üzerine gelirse çağrıyı meşgule alıyor. Bunun çözümü nedir ?
Hindistan global atabilirsiniz hocam çift hat destekliyor diye biliyorum.Arkadaşlar bende imei atılı mi 10 var global rom attığım zaman şebeke gidermi
Çift hat destekliyormu
Türkçesi varmıHindistan global atabilirsiniz hocam çift hat destekliyor diye biliyorum.
Türkçesi varmıHindistan global atabilirsiniz hocam çift hat destekliyor diye biliyorum.