- Adım
- Yok :)
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 27
İyiye iyi, kötüye kötü dedim bu zamana kadar. Mi 8 kullanıyorum. Donanım olarak en ufak şikayetim yok. Kamerası olsun oyun performansı olsun. Sorunsuz. Ama yazılım olarak ne bir Apple ne bir Samsung ne de bir Huawei.Yazılım iyi değil ama çöp denecek kadar kötü de değil. Sapla samanı ayırt edelim bence. Resmi güncelleme verilmesede custom romlar ne güne duruyor ? Kasma,donma zırvalarına hiç girmene gerek yok adı üstünde ' custom rom ' kullanacaksın geri bildirim yapacaksın düzeltecekler. Her işletim sisteminde bu böyledir. Yazılım diye direttiniz ama iPhone'nun her gün bir açığı bulunuyor. Madem bu kadar iyi yani sizi burada tutan şeyi merak ediyorum. Ya adamlar biz telefonlarımızı planlı eskitiyoruz dedi hanginiz çıkıp 2 kelam ettinizde bana burada Hindistan müdürünün alıntısını yapıyorsun ? Çok iyi dediğin iPhone yaptı. Genede gidip 800€ vereceksen o dediğin 6 yıllık kullanım süresini ancak hayallerinde görürsün.
Çine ayrı globalle ayrı özellik vermesi zaten tam bir rezillik bana göre. Bölgeyi çin yaptım telefona hiç görmediğim bir sürü özellik geldi. Custom olayına girmeyelim hiç. Telefon üreticisinin romu ile senin benim yaptığım romlar asla bir olmaz. Açık olayına gelirsem MIUI da bir sürü açık var. Stable diye çıkardığı 10 romdan 7 si buglı oluyor rollback yapıyorlar hemen. MIUI 11 dağıtımında gördük.
Neyse bu konu uzar. Xiaomi haberleri yapan site sahibi, yönetici bile "alan enayidir" dedikten sonra bana daha laf düşmez