Çok sattığı en iyisini anlamına gelmez. Önemli olan konu ihtiyaçlarımızı karşılıyor mu ? İhtiyaçlarımız neler ? Android telefonların çıktığı ilk günden beri 2'den fazla Android yükseltmesi alan cihaz ben bilmiyorum. Bu bugün çıkan birşey değil. Öyle bir muamele yapıyorsunuz. Artık orta sınıf modellerinde donanımları yüksek o yüzden bu derecede fazla satıyor ve daha ucuz. 800 euro verdim ama iPhone ihtiyaçlarımı karşılamıyor ne olacak şimdi ? Bir insan neden kendisini kısıtlar anlamıyorum. Fiyatı yüksek evet ama yüksek fiyata değecek özellikleri var mı ? Ona bakmak lazım. Yazılımı stabil olsa kimse tek kelime edemezdi.
Ben zaten en iyi telefon Xr demedim ki ? Benim vurgulamak istediğim konuyu anlamamışsın sen. Kimse 2 sene sonra güncelleme almayacak bir cihaza 1000 euro vermez. Fiyat bu denli yükselince insanlar iPhone a yöneliyor. Bunu da hangi telefon ne kadar satmış shipment verilerine bakınca anlıyorsunuz.
Xiaomi çok iyi olduğu için mi tercih ediliyor ? Bana göre hayır. Neden tercih ediliyor ? Bana göre rakibine kıyasla çok daha ucuz olduğu içindi. Şuanda ben 1000 Euro mi 10 Pro ya vermem. iPhone 11 Pro slot yoluma bakarım. Günü gelince de en az fiyat kaybıyla da 2. Elden satarım. Telefonu yenilerim.
Siz ihtiyaç karşılıyor mu diyorsunuz da biz ihtiyacı karşılamayı tartışmıyoruz, fiyat konusunu ele alıyoruz.