Haber Xiaomi, ilk gününde 300.000 adet Redmi Note 8 Pro sattı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi 03.09.2019 tarihinde yeni Redmi Note 8 Pro satışlarına Çin'de başladı ve ilk günde üretici 300.000 cihaz satış adedine ulaşmayı başardı. Karşılaştırma yapabilmek adına şu veriyi paylaşmak istiyorum, önceki Redmi Note 7 modeli, ilk gün için 100.000 adet olarak satılmıştı.

Redmi Note 8 Pro, hafıza miktarına bağlı olarak 195 ila 250 $ arasında bir fiyatla satılıyor. Cihazın bir sonraki satışları 6 Eylül olarak planlanıyor.

Kaynak : MI-Room

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Israrla hintlileri, japonları örnek vermeye devam ediyorsun. Avrupa ve amerika üzerinden örnek versene çok mu zor?

Almanya asgari ücret şuan 1600€, almanyada Iphone X 900-950€

Türkiye asgari ücret 2020 TL, Iphone X 8000-8500 TL

Tüm avrupa ve amerika dahil bizim gibi 4 maaş verip bir telefon alan ülke göstersene bana..

Taaa hindistana bilmem nereye gideceksen cevap dahi verme boşuna uğraşamam.
Şaka yapıyor bence hocam.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Şaka mısınız?

Adam ekonomik bir terim olan "birim para" teriminin bahsettiğiniz anlamda kullanılamayacağını, bu şekilde doğru bir değerlendirmeye ulaşılamayacağını son derece güzel ve net açıklamış, burada ucuz veya pahalı bir yorumda bulunmamış hala amerikadan avrupadan örnek ver örneği diyorsunuz. Tamam düşünün kimse düşünmeyin demiyor burada ama yorum yapmadan önce yorum yapacağınız konu üzerinde asgari bir bilgi birikiminiz olsun.

Bu şekilde yapacağınız eleştirinin "ovrupa bizi gıskanıyor yah" diyen adamın yorumundan hiç bir farkı olmuyor. Seviyeyi düşürmeyin. no~~

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Şöyle diyelim 2100 asgari ücret alıyorum her ay kenara 1000 tl atsam geri kalan 1000 tl ile nasıl geçinecem yakıtı var otobüs parası var yemeği, suyu,elektriği, ihtiyacı borcu. 4 ayda note 8 pro alırız. :D

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Şöyle diyelim 2100 asgari ücret alıyorum her ay kenara 1000 tl atsam geri kalan 1000 tl ile nasıl geçinecem yakıtı var otobüs parası var yemeği, suyu,elektriği, ihtiyacı borcu. 4 ayda note 8 pro alırız. :D
Ben hep 50 liralık alıyorum 8=)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Israrla hintlileri, japonları örnek vermeye devam ediyorsun. Avrupa ve amerika üzerinden örnek versene çok mu zor?

Almanya asgari ücret şuan 1600€, almanyada Iphone X 900-950€

Türkiye asgari ücret 2020 TL, Iphone X 8000-8500 TL

Tüm avrupa ve amerika dahil bizim gibi 4 maaş verip bir telefon alan ülke göstersene bana..

Taaa hindistana bilmem nereye gideceksen cevap dahi verme boşuna uğraşamam.

Güzel kardeşim,

"Satın alma gücümüz düşük" gibi sade bir Türkçe ifadenin nesini anlamıyorsun da kalkmış bana bu ifadenin anlattığı şeyin tersini söylermişim gibi cevap yazıyorsun?

Senin anlattığın şeyin adı zaten satın alma gücü, birim para değil.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği