Haber Xiaomi, ilk gününde 300.000 adet Redmi Note 8 Pro sattı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi 03.09.2019 tarihinde yeni Redmi Note 8 Pro satışlarına Çin'de başladı ve ilk günde üretici 300.000 cihaz satış adedine ulaşmayı başardı. Karşılaştırma yapabilmek adına şu veriyi paylaşmak istiyorum, önceki Redmi Note 7 modeli, ilk gün için 100.000 adet olarak satılmıştı.

Redmi Note 8 Pro, hafıza miktarına bağlı olarak 195 ila 250 $ arasında bir fiyatla satılıyor. Cihazın bir sonraki satışları 6 Eylül olarak planlanıyor.

Kaynak : MI-Room

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bence Note 8 Pro MTK işlemci olmasına rağmen sıvı soğutma özelliği ve uygun fiyatlı Oyuncu telefonu özelliği ile Note 7 nin bir adım önüne geçecek diye düşünüyorum.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Adamlar 195 birim paraya son model telefon alıyor ben de 1 senedir note 6 pro almaya çalışıyorum ağlamak istiyorum

Arkadaşlar lütfen şu "birim para" lafını kullanmayalım artık.

Haklı isyanınıza hiçbir şey demiyorum, ama "birim para" dediğiniz şey sizin kullandığınız gibi bir anlam ifade etmiyor.

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Yani adam bir maaşıyla telefon alabilirken biz üç dört ayda hatta bir yılda anca çıkarabiliyoruz olay bu

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Yani adam bir maaşıyla telefon alabilirken biz üç dört ayda hatta bir yılda anca çıkarabiliyoruz olay bu

"Birim para" diye anlatılmak istenen şey bu değil. "Satın alma gücü" bu. Yanlış bir şeyde ısrarın gereği yok.

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
"Birim para" diye anlatılmak istenen şey bu değil. "Satın alma gücü" bu. Yanlış bir şeyde ısrarın gereği yok.
Duzelttiginiz icin tesekkurler, ama yine de telefonu alamiyorum smoking~~

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Avrupa'daki asgari ücret 1400 "birim para"
1litre benzin 1"birim para" = 1400 litre benzin.

"Birim para" tabirini yanlış kullanmayın diye uyarı yapılan ülkede asgari ücret 2000 birim para ve benzin 7 birim para = 285 litre benzin.

Ben satın alma gücünü bu şekilde anlatıyorum, sen birim parasız anlatırsan da yanlıştan dönmüş olur teşekkür ederim. Saygılar.

Üst Alt