forumlarda dolaşırken şöyle bir kaç konu buldum deneyin isterseniz ; ( bende ses iyi olduğundan denemedim)
Merhabalar, KONUDAKİ BİLGİLER ŞURADAKİ MESAJDAN ALINTIDIR -> Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Kulaklık sesinin azlığından yakınırken şöyle bir çözüme ulaştık,kendim denedim bariz fark oldu müzik dinleyenler için özellikle tercih sebebidir. Öncelikle belirtmek isterim ki sadece Pro modeli...
forum.miuiturkiye.net
burda sanırım telefona takılan kablolu kulaklıktan bahsediliyor ama aşağı doğru yorumlara bakarsanız bluetooth kulaklıklarada var gibi söylenmiş
alıntı olarak diğer forumdan ;
'''''''''''''''''''''
Ayarlardan geliştirici seçeneklerini açın. (şart)
Arama kısmına gelin *#*#3646633#*#* tuşlayın.
Engineer Mode gelecek karşınıza. (Hata ekranı görürseniz geliştirici seçenekleriniz kapalı demektir aktif etmelisiniz.)
Sağa kaydırarak Hardware Testing kısmına gelin.
Audio kısmına girin.
Volume kısmına girin.
Audio Playback kısmına girin.
En üst kutucuk Default seçili olsun.
İkinci kutucukta System seçili olmalı.
Üçüncü kutucuk 3/4 pole headset seçili olacak.
Headset PGA kısmını da 160 yapın.
not : 160 en yüksek değerdir. Fazla gelirse ihtiyaca göre tercih yapabilirsiniz. Hemen ardından SET butonuna basıp yüksek sesin tadını çıkartın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yemin ederim telefondan soğumuştum Allah'tan bu ayarı buldum.
Hoparlör ve ahize sesini aşırı yükseltmek kötü sonuçlar doğurabilir. Bu konularda bilinçsiz işlem yapmaktan kaçının.
'''''''''''''''''''''''
şu konuda da mi 8 lite için var belki iş görebilir yine ekliyorum
Test edebilirsiniz hocam. Bootlop da kalırsanız twrp dosya yöneticisinden data/adb/modules/Mi 8 Lite klasörünü silip telefonu yeniden bașlatmalısınız. Tamamdır hocam teşekkürler, test edip yazacağım.
forum.miuiturkiye.net