Hi-Fi modülü aktif, Dolby de aktif. Zaten dolby'yi açmazsam dinlediğim hiç birşeyden keyif alamıyorum. Ama yine de bir iPhone da çıkan sese kaliteye ulaşamadım hocam. Bu durum sadece Xiaomi cihazlarda mı böyle yoksa genel Android de mi böyle bir sıkıntı var anlamadım. Yani iki yüz üç yüz vermiş olsam neyse ama bin beş yüzden fazla para verip tam verim alamamak çok can sıkıcı
airpods pro yu test etme şansım olmadı ama airpods ları saf android cihazda, xiaomi de ve iphone da kullandım, evet iphone da kullanırken hiç bir ses sıkıntısıyla karşılaşmadım azalma vs gibi bişey olmadı, saf android cihazda yine bir süre ses kısıldı, xiaomi de de başta bu şekilde oldu ses kısık tat vermeyen bir ses kalitesi ama dediğim ayarlarla şuan bu 3 telefonda aldığım en üst düzey ses kalitesini almaktayım
burda önemli nokta doğru kulaklık için doğru ayarlar şöyle ki ; airpods ta kullandığım ayarlarda arabanın ses sisteminden ya da evde bulunan beats ses sisteminden müzik dinlemeye çalıştığımda çok kalitesiz bir ses veriyor yani ayarlar kullanacağınız ses çıkış aygıtına göre farkediyor birinde harika ses veren ayarlar diğer bir aygıtta çöp olabiliyor
elinizdeki kulaklıklar şuanda piyasanın en iyilerinden biri,
eğer ki kulaklıklarda herhangi bir sıkıntı yoksa ( ki iphone da denedim çok iyi ses veriyor dediniz ) doğru ayarlarla harikalar yaratacaktır, bence biraz viper4 ile dinlerken ayarlarda deneye deneye oynama yapın