Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Stok listesi güncellendi. dolara inat fiyatları düşürdüm. Şu andaki stok listesindeki fiyatlar zararınadır.

İçlerinde ilk cihaz satıldıktan sonra fiyatlar yükselecek stok listesindeki cihazlarda. Stok listesinde düşündüğünüz model varsa anında alın kaçırmayın.

Son düzenleme:

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
Stok listesi güncellendi. dolara inat fiyatları düşürdüm. Şu andaki stok listesindeki fiyatlar zararınadır.

İçlerinde ilk cihaz satıldıktan sonra fiyatlar yükselecek stok listesindeki cihazlarda. Stok listesinde düşündüğünüz model varsa anında alın kaçırmayın.
bir iki ay evvel fiyatlarınız uygundu evet
ne yazıkki şimdi öyle değil.
ben 179 dolara aldığım note 4 kur arttı ama son baktığımda banggood da 165 dolardı
ayrıca sahibinden comda 1300 tl ye mi 5s 3/64 sıfır kutulu cihazlar var.

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
dükkan olarak satan satıcılar arasında fiyatım hala uygun.

elden satış yapan tek tük cihazı olup aldıktan sonra destek bulamayacağınız kişilerle kendi fiyatlarımı kıyaslamayacağım.

geçerli bir mesaj attım fiyat kıyaslaması için ama site kuralları gereği düzenlendi. Dükkan mağaza olarak düzenli satış yapan diğer rakiplerimden fiyatlarım uygun. Elden alır sorun yaşarsanız bana gelirsiniz tamiri için :D

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
dükkan olarak satan satıcılar arasında fiyatım hala uygun.

elden satış yapan tek tük cihazı olup aldıktan sonra destek bulamayacağınız kişilerle kendi fiyatlarımı kıyaslamayacağım.

geçerli bir mesaj attım fiyat kıyaslaması için ama site kuralları gereği düzenlendi. Dükkan mağaza olarak düzenli satış yapan diğer rakiplerimden fiyatlarım uygun. Elden alır sorun yaşarsanız bana gelirsiniz tamiri için :D
tabiiki size geleceğim çünki bana çok yakınsınız.
ayrıca alışveriş yapmamış olmamıza rağmen düzgün biri olduğunuzada yürekten inanıyorum

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Daha ucuz olduğunu gördüğünüz cihazlarda:
kılıf cam var mı?
yazılım desteği var mı?
yarın sorun çıktı geri götürecek bir adresiniz var mı?

sadece dükkan mağaza vs kıyaslaması yapın.

en ucuz iddiam maalesef yok. Olmak zorunda değil ama gerek dükkan gerekse şahsi olarak daha yüksek olanlar daha düşük olanlardan kat kat yüksek.

maalesef fiyat kıyaslamasını yapmak da dolar nedeniyle mümkün olmuyor, Bir satıcı vardır, doalr düşükken almıştır ve eline geçmesi çok da uzun sürmüştür, düşük satabilir, kendine almıştır beğenmemiştir, düşük satabilir. Sürekli satış yapınca yeni stok koymak istediğimde dolar yüksek kalıyor. Haliyle piyasayı yoklayarak yeni cihaz stok yapmam lazım ve bu nedenle yeni stok yapıp da kar ile satacak bir cihaz artık olmadığı için yeni cihaz stoklara sokma sıkıntısı var. Yeni model çıkarmalı markalar artık ki iş devam etsin.

babo1069

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oneplus 3T
Konular
0
One Plus 3Tnin yanında şarj aleti ve kulaklı var mıdır? Sizin malum işlemi yapıp, gönderebilme imkanınız var mı? O işlem sonucu fiyat ne kadar olur?
Son olarak anlaşmamız durumunda ürün ne zaman elimde olur?
Cevabı Pm ile atabilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkür ederim...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
oneplus 3t direk oneplus sitesinden alınıyor, full kutu.

isteğe göre 40 euro'ya 1 yıl sigortalı alabilirsiniz.

malum işlem fiyatı 100tl.

numeric2008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
0
Selduman Bey kolay gelsin, çin den sipariş verdiğiniz mi max tampered camlar geldi 2 tane (biri kırık önemli değil taşımadan dolayı darpe almış izi var) teşekkür ederim.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Selduman Bey kolay gelsin, çin den sipariş verdiğiniz mi max tampered camlar geldi 2 tane (biri kırık önemli değil taşımadan dolayı darpe almış izi var) teşekkür ederim.
whatsapp tan foto atar mısınız?

numeric2008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
0
whatsapp tan foto atar mısınız?

Selam şimdi gönderdim whatsapp tan ilginç biri sağlam çıktı darbeyi tahminim teki emmiş :)

fotoğrafa dikkatli bakılınca köpük bir taraftan çok baskı almış gibi içeri yapışmış ve ezik kalmış bariz bi şekilde ondan darbe kelimesi kullandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt