Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Çok özür dileyerek konuya bende yazı yazmak istedim bu kadar şikayet eden arkadaşlar var haklı olup olmadıklarını bilemem llakin ters bir durum varsa bu adamın dükkanı varsa gidin dükkanına bu kadar zor mu bilemiyorum il dışı olsa bire gidecekin para verdiysen mal bu paranın peşinden gideceksin ! Sözüm sadece enterasan bir durum yazmakla olmaz arkadaşlar peşini bırakmadan sorgulayın

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
ibas adlı üyenin cihazı kargolandı.

hakan bey in tamir edilecek cihazı hakkında bilgi vereyim,
tamir konusunda durumu açıkca yazıyordu oradan bakabilirsiniz.

ekran
pil
güç filmi
usb mikrofon filmi
gibi 4 5 aprça değişlecek ancak malumunuz maalesef çin'den parçalarda gecikme var.
ön ödemeli satın alıp da teslim edilmemiş iki cihaz kaldı sadece.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
selduman kargolandı demekle şu gün şu saatte kargolandı demek takip no atmak veya kargo teslim fişini paylaşmak farklı şeyler. Cuma günü de kargolandığını yazmıştınız.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Herkes haklı ve ben özür diliyorum.

kar
hala ve hala dükkan çevresindeki elektrik sıkıntımız devam ediyor, kar nedeniyle istanbul geneli itibariyle dükkanda elektrik olmaması
dükkan masraflarını hesaba katmayıp da hala evden elden satanlarla fiyat yarışma sonucu dükkanın giderlerinin yıl sonunda ödenmesi kaynaklı maddi sıkıntıya düşülmesi,

dolar fiyatlarının oynaklığı, ürün tedariğini benim ve diğer ortaklarımın yapamamasındna gecikmeler oldu, herkesin mağduriyeti de gideriliyor.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
selduman kargolandı demekle şu gün şu saatte kargolandı demek takip no atmak veya kargo teslim fişini paylaşmak farklı şeyler. Cuma günü de kargolandığını yazmıştınız.
kendisine bilgilendirme yapıldı. kargo fişlerinde telefon ve adres bilgileri yazdığından burada paylaşmıyorum.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Bana esas golü atan da xiaomi cihazlarda arıza oranının armış olması.

arızalı cihazların çin'e gidip değişim sürecinin uzunluğu ve o cihazların sermayeyi tükettirmiş olması.

HakanTR size de ricam diğer konudan devam etmeniz olacak zira siz kendiniz de isteseniz 4 5 parçadan hepsinin gelmesindeki sıkıntıdan cihazızın %100 çalışır halde toplanmasının uzun süreceği çünkü kamera, anakart ve kasa hariç cihazınızın bütün parçalarının değişecek olması ve bütün parçaların Türkiye'de bulunmayacağı ve postaların çin ve Türkiye posta hızından gelmesinin uzun sürdüğü ve buna birşey yapamıyor olmamızı değiştirebilecğeimiz bir durum yok.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Mevcut durumda adetli olarak şubatta yeni cihaz getirme çalışmaları başarılı olursa kış ayları sıkıntı biter ve satışlar nisan-kasım arasındaki başarılı şeklinde devam eder yoksa dükkan kendini çevirmiyor, kapatacağız.

bir başka sıkıntı da zaten ödemeler.

Ne çin'den ne avrupa'dan Türk kredi kartları ile ödeme yapıp stok temin edemiyoruz.

Kimsenin parası ya da ürünü kalmaz merak etmeyin.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
mesaj da attım bugün kargolandı sizin cihaz.

kendisine bilgilendirme yapıldı. kargo fişlerinde telefon ve adres bilgileri yazdığından burada paylaşmıyorum.

İki mesajınızı da alıntıladım. Bugün kargolandı dediğiniz mesajın tarihi 27.01.2017. İkinci mesajınızda da telefon adres bilgileri yazdığından paylaşmıyorum dediniz. Sansürlemek zor değildi umarım? Cihazı bugün yani 31.01.2017 tarihinde kargoladınız bu da sizin ibas hocama gönderdiğiniz kargo fişi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Evet size zor gelmiş sansürlemek ben sansürledim ve tarihin altını da çizdim daha rahat görünsün diye.

Yalandan bahane olmaz! Kar kış yalana bahane hiç olamaz! Dürüst olun! İşinize geldiği gibi hareket etmeyin, size parasını teslim etmiş insanlar var ve bütün sorumluluk size ait.

Bu kanıt bence yeterlidir. HiddeNKinG cantara Forumumuzda dürüst iş yapmayan bir satıcı bulunmaktadır. Bu sizlerin ve forum üyelerimizin gözü önündedir. Bu ilk değildir ve eminim son da olmayacaktır. Diyeceklerim bunlardır. Vesselam...

Son düzenleme:

kartal21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tekin
Cihazım
mi 5s
Meslek
emekli
Konular
3
Benim hayret ettiğim nokta şu , site yönetimi neden hala bu satıcı hakkında daha ciddi bir önlem almıyor... Adam düpedüz yalan konuşuyor, kar yağmış, elektirik gitmiş miş miş miş... Görende erzurumda satış yapıyor sanır, istanbulun merkezinde açık kargo bulamıyor şaka gibi. Bakın bu adam daha ciddi mağduriyetlere sebep olmadan bir önlem alın, yoksa yönetimin de başı ağrıyacak...

Belli, arkadaş ciddi maddi sıkıntı içerisinde, olabilir , allah herkesin işini rast getirsin, mevlam kimsenin işini bozmasın...
Mağdur sayısı, bu satış sayfası devam ederse artacak gibi gözüküyor...

bymuzik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
Selam..

Bana kalırsa biraz abartılmaya başlandı. Adamı asacaksınız nerdeyse.. Sadece ön ödemelilerde sıkıntı olduğunu söylüyor zaten. Gecikmelide olsa cihazlarını alıyorlar. Selduman babamın oğlu değil. Bazı sıkıntıların olduğu belli bazı aksaklıklardanda dersini alır ona göre hareket eder.. Arkadaş iyi arkadaş gördüğüm kadarıyla forumda çoğu üyelerdende bilgi haznesi geniş çoğu konuda.. Biraz vurun ama öldürmeyin..
Herkese kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt