- Adım
- Çağrı
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 3
Oneplus 3t 6GB renk nedir? Bu sefer gelecek olanlarda da çevirici gerekecek mi? Çevirici gerekecekse dash charge olumsuz etkileniyor mu?
OnePlus 3T telefonum geldi bugün. teşekkür ediyorum koray bey'e.
yalnız türkiye priz dönüştürücü ve kılıf hediye gelmedi, prizde şarj edemiyorum o konuda sıkıntı yaşayacağım.
telefon harika gerçekten arkadaşlar herkese öneririm.
Şimdi çerçevenin cidden ince olmasından herhalde, o kadar dev gibi ve dediğim gibi rahatsız edici gelmedi bana. ama elleri küçük , bayanlar için vs. tavsiye etmiyorum. ama yeni iphonedan çok da büyük değil, tam ekran hissini sonuna kadar yaşıyorsunuz.Teşekkür ederim paylaşımınız için. Detaylı resimler isteriz tabiki, özellikle elde nasıl duruyor görmek isteriz. Herkes aynı şeyi söylüyor, çok kaygan bir yapıda olduğundan bahsediyor. Şimdi buna birde kılıf takınca daha da zor olacak kullanımı. Ne olurdu sanki şu telefon 5.7 inç olsaydı, yada 5.9 inç. Sanırım bu onların seçimi olmadı, ekran tedariği ile ilgili olabilir.
Tekrar hayırlı olsun hocam. Merakla bekliyoruz kullanıcı deneyimlerini paylaşmanızı.Şimdi çerçevenin cidden ince olmasından herhalde, o kadar dev gibi ve dediğim gibi rahatsız edici gelmedi bana. ama elleri küçük , bayanlar için vs. tavsiye etmiyorum. ama yeni iphonedan çok da büyük değil, tam ekran hissini sonuna kadar yaşıyorsunuz.
birkaç gündür foruma giremedim şimdi girdim.
normalde priz çeviriciyi koyuyorum ama ya elimde yoktu o anda ya da saat 17'ye birkaç dakika kalmıştı aracı da çok uzağa çekebildim kargodan koşa koşay yetişeyim diye oneplus3t yanında priz çeviriyici koymadım.
herşey yazılı olsun diye boşuna demiyorum, geciken ürünler için dediğim gibi kargo, ek kılıf, cam vs ekliyorum.
Regionella ürünün çok uzamadan alma şansına sahip olanlardan. Kendisine kılıf sözüm var mıydı hatırlamadım, whatsapp'tan o kısmı bana atarsa sevinirim. Priz çevirici ya da bir gün sonra kargo, ya da son anda kargo priz çeviriciyi kargoya koyamama tercihi yaptım gibi birşey. O gün araç ile gezmek durumundaydım.
Bu arada denileni yapmaya çalışıyorum, cihazı alamayanlar için whatsapp grubu kurarak iletişimde kalmaya çalışıyorum.
foruma da günde en fazla 2 kere girebileceğim.
sizin ve başka oneplus'çıların bakması gereken bir mesaj var duvarımda.
http://forum.miuiturkiye.net/uyeler/selduman.8861/#profile-post-835