Satış xiaomi fiyatları neden böyle tavan?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama şikayet edenlerin burada ne işi var bir türlü anlamış değilim. Bu fiyatlara laf edenler gidip kendileri yapsın bu işi. Yapamıyorsa da ya bu fiyata alsın şu markayı ya da gidip daha fazla paraya farklı markalar alsın. Kimse kimseyi burada ne silah zoruyla tutuyor ne de cihaz satıyor. Ben cihazımı temmuz 2016'da @zahter hocamızdan aldım ve kuruşuna kadar helal hoş olsun kendisine. Şuanda burada yeni yetmelerin sitelerden aldıkları garantili (sözde) cihazların şikayetlerine çözüm aradıklarını görüyorum. Madem öyle gönder garantiye güzel kardeşim. Başınız sıkışınca bedavadan forumdaki o cihazları satanlara sorular sormayın.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

draw1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
doğan
Cihazım
iphone 4
Konular
0
Arkadaşlar akşamüstü fiyatların yüksek kalacağından bahsetmiştim ama biraz önce cepport ile bir telefon görüşmesi yaptım... Fiyatlar hatırı sayılır bir miktar daha düştü ;)
hocam konuyla alakası yok ama cepportla görüşme yaptığınıza göre az çok tanıyorsunuzdur diye düşündüm.

Bu firmadan çok şikayetçi var ve bende telefon alacağım ama garanti konusunda çekincelerim var. Sanırım yerleri tahtakalenin orada bende karagümrükteyim yakınımda aslında ama çok memnunum diyende var, çok memnunum diyenlerin cepport personeli olduğunu diyenlerde. Bir fikir verebilir misiniz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam konuyla alakası yok ama cepportla görüşme yaptığınıza göre az çok tanıyorsunuzdur diye düşündüm.

Bu firmadan çok şikayetçi var ve bende telefon alacağım ama garanti konusunda çekincelerim var. Sanırım yerleri tahtakalenin orada bende karagümrükteyim yakınımda aslında ama çok memnunum diyende var, çok memnunum diyenlerin cepport personeli olduğunu diyenlerde. Bir fikir verebilir misiniz?

Evet hocam kendilerini tanıyorum. Şimdiye kadar hangi üyemizin sıkıntısını iletsem hemen giderdiler ki bu ilettiğim kişi sayısı yüzden fazladır. Bildiğim kadarı ile LG cihazlarla ilgili bir sıkıntı var memnuniyetsiz müşterilerinin çok büyük çoğunluğu LG cihaz alanlar. Dolayısıyla haklarında ben kötü bir şey söyleyemem. Ancak madem yakınsınız en sağlıklısı sizin de gidip görmeniz, tanışmanız olacaktır zannediyorum Alışveriş sonrasında da her hangi bir sıkıntınız olur ise bana iletmeniz halinde çözüm için elimden geleni yapacağıma da emin olabilirsiniz :)

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Yahu buralar karışmış.Satici arkadaşlara biraz yüklenilmiş,bende bir satıcı olarak bu işlerin kolay olmadığınıbiliyorum.Biri demişti yok şu kadar vb kâr yapıyorlar,bu işler bakın kendim için diyorum 200 TL kalmiyorsa yapılmaz.Tamam diyelim ki 100 TL kâr neyimize yetmedi,ama gelin görün ki Türk milleti afedersiniz ama resmen ölücü.100 TL kârim var adam tutturuyor EN SON NE OLUR,SON FİYAT NEDİR ? Be kardeşim zaten malın fiyatı belli,biz bu malları çalıyor muyuz Hayır.Bizde başka bir satıcıdan alıp satıyoruz.Bu son oluru ne kadar muhabbeti nedir.Cingene karakteri olan insanlar buyursunlar kendileri getirsinler.En son ne olurculara cihaz satmiyorum inadına.Pazarlik yapmayan adam gibi adama da gönlümden geçeni kendim yapıyorum.
Neyse sinirler gerildi yine.Bizden adam falan olmaz ben bunu anladım.

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
Yahu buralar karışmış.Satici arkadaşlara biraz yüklenilmiş,bende bir satıcı olarak bu işlerin kolay olmadığınıbiliyorum.Biri demişti yok şu kadar vb kâr yapıyorlar,bu işler bakın kendim için diyorum 200 TL kalmiyorsa yapılmaz.Tamam diyelim ki 100 TL kâr neyimize yetmedi,ama gelin görün ki Türk milleti afedersiniz ama resmen ölücü.100 TL kârim var adam tutturuyor EN SON NE OLUR,SON FİYAT NEDİR ? Be kardeşim zaten malın fiyatı belli,biz bu malları çalıyor muyuz Hayır.Bizde başka bir satıcıdan alıp satıyoruz.Bu son oluru ne kadar muhabbeti nedir.Cingene karakteri olan insanlar buyursunlar kendileri getirsinler.En son ne olurculara cihaz satmiyorum inadına.Pazarlik yapmayan adam gibi adama da gönlümden geçeni kendim yapıyorum.
Neyse sinirler gerildi yine.Bizden adam falan olmaz ben bunu anladım.

Hocam kullandığın itamlar çok yanlış bir de satıcı olduğunuzu yazmışsınız. 1.cisi çingenler ve ölücükler yazmanız hîç hoş değil 2.si 100 tl için yapılmaz yazmışsınız. Asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkemizde kabin memuru bile uzun uçuşlarda maksimum 150 lira kazanyorken kusura bakmayın da sizin 200 kazanmanız anormal. Bazı insanlar gerçek anlamda pazarlık yapıyor o da cikismadigi için ama siz herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. Ben şahsen ürün alacak olsam sizden bu laflardan sonra ürün almazdım. Satıcıların kendine göre haklı sebepleri var da alıcıların yok gibi davranışınız..

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Hocam kullandığın itamlar çok yanlış bir de satıcı olduğunuzu yazmışsınız. 1.cisi çingenler ve ölücükler yazmanız hîç hoş değil 2.si 100 tl için yapılmaz yazmışsınız. Asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkemizde kabin memuru bile uzun uçuşlarda maksimum 150 lira kazanyorken kusura bakmayın da sizin 200 kazanmanız anormal. Bazı insanlar gerçek anlamda pazarlık yapıyor o da cikismadigi için ama siz herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. Ben şahsen ürün alacak olsam sizden bu laflardan sonra ürün almazdım. Satıcıların kendine göre haklı sebepleri var da alıcıların yok gibi davranışınız..

Evet biraz ağır oldu farkındayım,ama düşüncelerim halen aynı.Asgari ücret 1404 liradır, 2100 tl lik piyasası olan ve Tr de satışı olmayan bir cihaza talip oluyorsan 3-5 kopartirsa kâr mantığıyla yaklasiyorsan kimse kusura bakmasın cebindeki para kadar alışveriş yapmasını öğrensin.
Benden cihaz alıp almamaniz önemli değil, diğer satıcı arkadaşlar da aslında bu durumdan sıkıldı.Site ilanlarına falan bakarsanız peşinen yazıyorlar ilana pazarlık yok takas yok son oluru yok diye.Yemin ediyorum alış fiyatına ilan verin en son ne olur diye sorarlar.Zahter,sefa, selduman hocamlar daha büyük satıcı onlar daha iyi bilirler.Forumda satış yapmak zaten işkence.neyse uzatmayacagim.İsteyen satsin isteyen alsın.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Abiler, çıkışmıyorsa para, neden mi mix mi note2 için pazarlık yapıyorlar o zaman?

"Abi öğrenciyim, mi note2 en son ne olur?"

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
Evet biraz ağır oldu farkındayım,ama düşüncelerim halen aynı.Asgari ücret 1404 liradır, 2100 tl lik piyasası olan ve Tr de satışı olmayan bir cihaza talip oluyorsan 3-5 kopartirsa kâr mantığıyla yaklasiyorsan kimse kusura bakmasın cebindeki para kadar alışveriş yapmasını öğrensin.
Benden cihaz alıp almamaniz önemli değil, diğer satıcı arkadaşlar da aslında bu durumdan sıkıldı.Site ilanlarına falan bakarsanız peşinen yazıyorlar ilana pazarlık yok takas yok son oluru yok diye.Yemin ediyorum alış fiyatına ilan verin en son ne olur diye sorarlar.Zahter,sefa, selduman hocamlar daha büyük satıcı onlar daha iyi bilirler.Forumda satış yapmak zaten işkence.neyse uzatmayacagim.İsteyen satsin isteyen alsın.

Benim size katıldığım nokta şu dediğinizi bende yaşadım örnek 2.el bir x ürünün ederi 400 lira ben 200 den koymuşum hemen satılsın diye bazı insanlar 100 olur mu 50 olur mu dediğinde ürünü satıştan cekiyordum sadece bu yönde haklısınız ama bazı cümlelerinize de hala katılmıyorum fakat saygı duyuyorum herkesin düşüncesi farklı.

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Samsung S 8 4300 S 8 Plus 4800.Xiaomi fiyatları gayet makul.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt