- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 0
Kasıyor bende 🥹 aosp sınırsız fotoğraf olayı var onu seviyorumBu rom iyi Bayaa![]()
Kasıyor bende 🥹 aosp sınırsız fotoğraf olayı var onu seviyorumBu rom iyi Bayaa![]()
Onu magisk modülü ile de Xiaomi cihazlara yapılabiliyor tabi tercih meselesiKasıyor bende 🥹 aosp sınırsız fotoğraf olayı var onu seviyorum
Bu telefonu aldım alalı bu 8-9 saati hiç görmedim keşke bi görebilseydimBenim pil 2778 görünüyor bu romda mobil veri ile 3-4 saat wifi ile 4-5 saat ekran süresi alabiliyorum
Bu teli ilk aldığım zamanlar 9 saatleri görüyordum miui 10du sanırım tam hatirlamiyorum![]()
Telefondan telefona romanların davranış değiştirmesine de çok garip gayet akıcı bende. Güncel arayüzler de hoş geliyor gözeKasıyor bende 🥹 aosp sınırsız fotoğraf olayı var onu seviyorum
İlk aldığım zamanlardaydi artık bende görmüyorum. Bugün deji aldım bakalım iyileşme var gibi tam şarj sonrası nasıl olur göreceğizBu telefonu aldım alalı bu 8-9 saati hiç görmedim keşke bi görebilseydim![]()
Fotoğraf olayı sadece magisk modülü mü atıyorsun yoksa başka işlemler var mıTelefondan telefona romanların davranış değiştirmesine de çok garip gayet akıcı bende. Güncel arayüzler de hoş geliyor gözesınırsız fotoğraf olayını Magisk modülü ile kullanıyorum sagolsun çok iş görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk aldığım zamanlardaydi artık bende görmüyorum. Bugün deji aldım bakalım iyileşme var gibi tam şarj sonrası nasıl olur göreceğiz![]()
Sadece Magisk modülüFotoğraf olayı sadece magisk modülü mü atıyorsun yoksa başka işlemler var mı
Emre reyiz aynı mıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro | Android 13
Geliştirici; Nitrogradient
•XTBUİ üzerine kirli flash yapılabilir.
•XTBUİ'den daha hızlı ve akıcı
•MIUI 14 - XTBUİ Nitro Edition 14.1.2.0 - A13 | UNOFFICIAL konusunda ki tüm hata duzeltmelerini kapsar. Ekstra olarak artık NFC açınca durum çubuğunda NFC simgesi çıkıyor.
•Kullandığım en hızlı MIUI14 Rom ✓
Ana Ekran'da ki dock bulanıklığı rom ile alakalı değildir Cemiuiler kullanarak yaptım. Konusu forumda var Cemiuiler olarak aratırsanız çıkar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kamera uygulamasında sorun yaşarsanız bunu apk olarak kurarak kamera uygulamasını güncelleyin;
Sorun yaşamamak için kullanmanız gereken Orangefox. Bu Orangefox"u kullanmıyorsanız lütfen hata bildiriminde bulunmayın, genelde hataların sebebi başka bir custom recovery kullandığınız için oluyor. Bu recovery ile kurduğunuzda DFE flashlamaniza gerek yoktur.
Dosyayı atma şansın var mıSadece Magisk modülü