Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

• Konbuyu başlatan KrakoW
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 171
  • Görüntüleme 17K

HayLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
17
Endonezya romunu ben paylaştım forumda akıcılığına birşey diyecek yok ama şarja gelirsek bir farklılık göremedim. Eu romu da yükledim denedim yani bana göre kafa kafaya diyebiliriz fazla arada fark yok gibi. Yani sırf şarj için geçiş yapmak isteyenler varsa biraz daha bekleyebilirler. ( Kendi şahsi görüşüm tartışma amaçlı değildir )

Rafet18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rafet
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
1
Nedense bu ekran sürelerini tek bir şarjla hiçbir romda alamadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bende uygulama oyun yok neye girersem tarayicidan giriyorum. Cihaz belleği şişmiyor. Miui 14 gerçekten güzel olmuş, 13 te telefon sürünüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk bana MIUI 14 güncellemesi geldi yaptimfa baya kasiyo 14 eu bundan iyi demi ona göre kuriyim
Telefon kasması genelde persist bozulduğundan geliyor benim başıma.

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
Abi MIUI 13 global ise sifirlaman lazım eu ise update
onu anladim ..suan eu rom dayim update yerien first yapsam ve hersey sifirlansa da yeniden kursak daha guzel olmaz mi ( diyeceksin ki bigliler gider evet ama en azından temiz kurulum olmus olur)

Furkiicann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
merhaba, bende 14.0.03 global sürüm vardı buradan EU rom indirdim fastboot olarak yükleme yaptım fakat telefon açıldığında hala global versiyonda telefon herhangi bir değişiklik olmamış mi flash uygulamasında first install olanı seçip yaptım ama sürümde bir değişiklik olmadı. CMD ile mi kurulumu yapmam lazım eğer CMD ile kurulum gerekliyse anlatan rehber linki atabilir misiniz?

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videoda gayet açık anlatıyor. İlk kurulumunuz ise başında first yazan dosyayı kurun.
merhaba, bende 14.0.03 global sürüm vardı buradan EU rom indirdim fastboot olarak yükleme yaptım fakat telefon açıldığında hala global versiyonda telefon herhangi bir değişiklik olmamış mi flash uygulamasında first install olanı seçip yaptım ama sürümde bir değişiklik olmadı. CMD ile mi kurulumu yapmam lazım eğer CMD ile kurulum gerekliyse anlatan rehber linki atabilir misiniz?
bu video da var bildiğim kadarıyla

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Çok uzun zaman sonra custom romlardan bu roma geçiş yaptım. Romla alakalı birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle duvar kağıdı döngüsü çalışmıyor. Açıyorum ama kilit ekranına bilgiler eşliğinde duvar kağıtları gelmiyor. Bir çözümü var mı yoksa bir bug mı ?
İkinci olarak miui romlarda ses seviye seçiciyi yükseltemiyoruz sanırım custom aosp romlardaki gibi. NL sound modulünü yükledim bunun için ama bir şey değişmedi. Müzik çalarken ses ya çok az ya çok fazla çıkıyor. Ben arayı bulabilmek istiyorum 😅 Bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?
Son olarak MIUI 14 romlara Leica camera kurabiliyor muyuz ? Birkaç modül denedim fakat çalışmadı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Furkiicann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
hangi konudan buldunuz
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

burada ki yöntem ile yapınca düzgün yüklendi rom.

ama sanırım kamera da 64MP ye geçince normal kamera ile çekimle pek farkı yok gibi ikisi de ortalama 12 - 15 mb arası dosya boyutu var rom yüklemeden önce 64MP ile çektiğim fotoğraflar daha yüksek boyuttaydı diye hatırlıyorum. Ayarlarda yüksek kalite seçili ama değişen bir şey olmadı. Rom dan kaynaklı bir şey mi acaba?

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

burada ki yöntem ile yapınca düzgün yüklendi rom.

ama sanırım kamera da 64MP ye geçince normal kamera ile çekimle pek farkı yok gibi ikisi de ortalama 12 - 15 mb arası dosya boyutu var rom yüklemeden önce 64MP ile çektiğim fotoğraflar daha yüksek boyuttaydı diye hatırlıyorum. Ayarlarda yüksek kalite seçili ama değişen bir şey olmadı. Rom dan kaynaklı bir şey mi acaba?
bu konulardwn pek anlamam resim.cekmiyorum.pek pyun oynarim.geneldr ama.merak.ettigim.bziey var tzg. uzantili dosya yok o .anlatimda.tzg uzantili.dosyayi.indirin diyor ?? onun zip uzantisini tzg mi yapicaz yoksa ,? onu amlamadkm

Üst Alt