- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 61
Akicimi yaniİki gün önce bir şeyler oldu ve şuan 13 endonezya ile aynı akıcılıkta.
Akicimi yaniİki gün önce bir şeyler oldu ve şuan 13 endonezya ile aynı akıcılıkta.
Knk bana MIUI 14 güncellemesi geldi yaptimfa baya kasiyo 14 eu bundan iyi demi ona göre kuriyim13 eu da isen update ile başlayan, sıfırdan kuracaksın first install yazan.
Bana kalırsa aynı ama bi süre kullanın yazılım tam anlamıyla otursun ona göre karar verirsiniz. Şuan benim yağ gibi akıyor ama birkaç gün önce korkunç kasmalar oluyordu.Knk bana MIUI 14 güncellemesi geldi yaptimfa baya kasiyo 14 eu bundan iyi demi ona göre kuriyim
Abi tam tersini yaşadım ben de. Şuan her şey yolunda benim cihazda.Birkaç gün geçti üzerinden ilk gün yağ gibiydi şuan takılmalar olmaya başladı cihazda
Knk eu daki telefon uygulaması falanda xiaomiye ait ya reklam vs de yok böylelikle daha akıcı olur dusuncesindeyim onceden çok rom kurdum ama bı hatam yüzünden 400 liradan olmuştum o korkudan rom atmaya korkuyorum parada yokAbi tam tersini yaşadım ben de. Şuan her şey yolunda benim cihazda.
Endonezya kur, unut. eu romu boşver.Knk eu daki telefon uygulaması falanda xiaomiye ait ya reklam vs de yok böylelikle daha akıcı olur dusuncesindeyim onceden çok rom kurdum ama bı hatam yüzünden 400 liradan olmuştum o korkudan rom atmaya korkuyorum parada yok
Eu rom dışında rom kurduğumda sertifika sorunu yaşıyorum root da atmak istemiyorum, nasıl bu sertifika sorunu u çözerimEndonezya kur, unut. eu romu boşver.
(şahsi fikrimdir.)
Bir de Endonezyaya adb üzerinden debloat yapacaksın(kararında), sonra da reklamları vb kapattın mı tadından yenmez.
Ben instagramda sorun yaşadım, getapps denediniz mi? Bu arada bende de muhtemelen sertifika sorunu var.Eu rom dışında rom kurduğumda sertifika sorunu yaşıyorum root da atmak istemiyorum, nasıl bu sertifika sorunu u çözerim