Bende de, cihaz pili içiyor resmen. %80 parlaklıkta yarın saatte %12 civarında tüketiyor(clash royale oynarken)Bende pil tüketimi çok fazla özellikle ekran parlaklığı biraz yüksekken. Düzeltebilen var mı bu sorunu ?
Bu sanırım eu romların genel sorunu. Acaba Endonezya sürümü ya da global sürüm nasıl pil konusunda, deneyen var mı ?Bende de, cihaz pili içiyor resmen. %80 parlaklıkta yarın saatte %12 civarında tüketiyor(clash royale oynarken)
Endonezya 14 denemedim, Endonezya 13.05 iyiydi yine böyle değildi. Bi' ara geçmeyi düşünüyorum endonezya 14'eBu sanırım eu romların genel sorunu. Acaba Endonezya sürümü ya da global sürüm nasıl pil konusunda, deneyen var mı ?
Bu tzg formatında olanlar için anlatmış ben buradan indirdiğim zip dosyasını dışa aktardım o dosyaları da video da ki gibi klasöre attım gerekli dosyaları sildim sonra .bat olan dosyayı çalıştırarak kurulumu yaptım videodakilerin aynısını yap sende tzg formatlı olmasına gerek yok zipten çıkar dosyaları sadecebu konulardwn pek anlamam resim.cekmiyorum.pek pyun oynarim.geneldr ama.merak.ettigim.bziey var tzg. uzantili dosya yok o .anlatimda.tzg uzantili.dosyayi.indirin diyor ?? onun zip uzantisini tzg mi yapicaz yoksa ,? onu amlamadkm
hocam trwp den yüklenmiyor hangi trwp den yükledinizHem CMD hem twrp ile kuruluyor
ben suan attım ugrade yı bakalım olacak mı . tlf acılmasını beklıyorum sonra eger olrsa yazarımEU 14 Kullananlara bir sorum olacak:
Sizde bir tam şarjdan sonra taktığınız şarjda pil yüzdesi sabit kalıyor mu?
Örneğin yüzde 65 de sabit kalıyor.
suan gecıs yaptım bakalım 14 olduk ne gıbı farklar var gorecegızben suan attım ugrade yı bakalım olacak mı . tlf acılmasını beklıyorum sonra eger olrsa yazarım
Fark yok, 14 yazıyor sadece ve büyük klasörler mevcut. Ve cabası, sertifika sorunu var telefona instagram indiremiyorsun google play üstünden.ben suan attım ugrade yı bakalım olacak mı . tlf acılmasını beklıyorum sonra eger olrsa yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suan gecıs yaptım bakalım 14 olduk ne gıbı farklar var gorecegız
cok gece acılııyor....(13 de oyleydı ugrade yaptıgım ıcın mı ? .suan da da oyle tlf gec acılıyor..ben suan attım ugrade yı bakalım olacak mı . tlf acılmasını beklıyorum sonra eger olrsa yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suan gecıs yaptım bakalım 14 olduk ne gıbı farklar var gorecegız.
ben suan senin msjindan sonra deneme yaptim yukledi..play store nin arama kismi ingilince oldu sadece...Fark yok, 14 yazıyor sadece ve büyük klasörler mevcut. Ve cabası, sertifika sorunu var telefona instagram indiremiyorsun google play üstünden.