- Adım
- fatih
- Cihazım
- şahin
- Konular
- 21
o rom a donus nasil.yapilir bilmiyorum kiHocam ben yine kendi favorime döndüm 13.05 e, tavsiyemdir
Miflash ile fastboot kuracaksın.o rom a donus nasil.yapilir bilmiyorum ki
Ramazan boyunca ben bu romu kullandım, bir buçuk saat aralıksız pubgm oynarken düşük grafik yüksek fps(45,performans modu ile 55-60) ayarında yüzde 25-35 civarında gidiyordu. Şuan Endonezya 13 kullanıyorum oyun performansı olarak gayet iyi ikisi de.Selamın aleyküm Pugb Mobile Oyunu İçin Bu Room İdealmidir Yoksa Önerdiğiniz Romlar Varmıdır Şimdiden Teşekkür Ederim.
Şuan sana güvenerek indiriyorum hocam cihazı yeni aldım şuan global 12.0.3 var son birşey daha sorayım hocam mesala Redmi Note 8 de Ek ayarlarda bellek arttırma vardı bunda da mevcut mu ?Ramazan boyunca ben bu romu kullandım, bir buçuk saat aralıksız pubgm oynarken düşük grafik yüksek fps(45,performans modu ile 55-60) ayarında yüzde 25-35 civarında gidiyordu. Şuan Endonezya 13 kullanıyorum oyun performansı olarak gayet iyi ikisi de.
Var. 1gb artıyor. Tavsiyem 13.05 olurdu 14 eu romun aksine. Benim cihaz 14 eu da randıman alamadım stabilitede sorunlar yaşadım.Şuan sana güvenerek indiriyorum hocam cihazı yeni aldım şuan global 12.0.3 var son birşey daha sorayım hocam mesala Redmi Note 8 de Ek ayarlarda bellek arttırma vardı bunda da mevcut mu ?
Oyunda nasıl üstad 13.5 Pugb Mobile oynadığım için bana oyun performansı çok önemliVar. 1gb artıyor. Tavsiyem 13.05 olurdu 14 eu romun aksine. Benim cihaz 14 eu da randıman alamadım stabilitede sorunlar yaşadım.
Aynı sayılırlar. Bir de ben şuan ağır oyun oynanmıyorum sadece clash of clans da takılıyorum.Oyunda nasıl üstad 13.5 de benim için önemli olan oyun performansı çok önemli Pugb Mobile Oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunda nasıl üstad 13.5 Pugb Mobile oynadığım için bana oyun performansı çok önemli