Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Arkadaşlar nacizane kısa bir değerlendirme yapacağım konuyu en başından beri takip ediyorum. Şimdi biz bu cihazları uygun fiyattan aldık mı aldık. Hatta prime'ı cepporttan alanlar 1250 lira gibi fiyatlardan aldık. İmei sorunumuz var mı var. Bu durumda en kötü senaryoda imeiler kayıt olmaz diye kurgularsak dahi biz bu ürünleri kendi imkanlarımızla kayıt ettirdiğimiz takdirde ki 150 lira gibi bir fiyatı var. 1400 liraya çıkar bu fiyat da piyasadaki 32gblıklardan dahi ucuz oluyor. Son geldiğimiz noktada ben iade edersem zarar etmiş olduğumu hesap ettim, ondan dolayı belemeye devam edeceğim kayıt olmazsa da 3 4 ay sonra kendim kayıt ettiririm. Ama hakkımı bu heriflere de asla helal etmeyeceğim.

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Arkadaşlar nacizane kısa bir değerlendirme yapacağım konuyu en başından beri takip ediyorum. Şimdi biz bu cihazları uygun fiyattan aldık mı aldık. Hatta prime'ı cepporttan alanlar 1250 lira gibi fiyatlardan aldık. İmei sorunumuz var mı var. Bu durumda en kötü senaryoda imeiler kayıt olmaz diye kurgularsak dahi biz bu ürünleri kendi imkanlarımızla kayıt ettirdiğimiz takdirde ki 150 lira gibi bir fiyatı var. 1400 liraya çıkar bu fiyat da piyasadaki 32gblıklardan dahi ucuz oluyor. Son geldiğimiz noktada ben iade edersem zarar etmiş olduğumu hesap ettim, ondan dolayı belemeye devam edeceğim kayıt olmazsa da 3 4 ay sonra kendim kayıt ettiririm. Ama hakkımı bu heriflere de asla helal etmeyeceğim.
Haklısın ancak ben bugün görüştüm bu konuyu Nalet ettim yani dedim en son kendim gidip imei kaydını yaptırırım diye söyledim cepporta. Biz ithal ettiğimiz için bizim kanalımızla ancak kaydolur dedi. Gümrük vergisi vs ödendi dedi. Yani 3-5 lira ücreti var bu satıcı için. Ama işte insan yıldı yani.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
yarın ola hayrola arkadaşlar :)

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Nasıl yani şimdi ben kendim de kaydetmek istesem kaydedemeyecekmiyim o zaman cihaz 4 ay sonra çöp olur! Cantara hocam bilginiz var mı bu konuda kendimiz kaydedemiyor muyuz?

fthtrk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
ARKADAŞLAR BENDE AYNI SORUNU İZMİRDE ALDIĞIM CİHAZDA YAŞIYORUM BİR MUHATAP BULABİLMEK İÇİN İNTERNETTEN ALMAYIP 07.MARTTA BİR DÜKKANDAN SATIN ALDIM,SATICI BİR İKİ GÜN BEKLE KAYDOLACAKTIR VS DEDİ GELECEK HAFTA İÇİNDE TEKRAR KONTROL EDECEĞİM.UMARIM SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜR

erentuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Galaxy s4 ac
Konular
0
ARKADAŞLAR BENDE AYNI SORUNU İZMİRDE ALDIĞIM CİHAZDA YAŞIYORUM BİR MUHATAP BULABİLMEK İÇİN İNTERNETTEN ALMAYIP 07.MARTTA BİR DÜKKANDAN SATIN ALDIM,SATICI BİR İKİ GÜN BEKLE KAYDOLACAKTIR VS DEDİ GELECEK HAFTA İÇİNDE TEKRAR KONTROL EDECEĞİM.UMARIM SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜR
Sorun olmazsa izmirde nerden satın aldın bende almayı düşünüyorumda acil yazarsan

erentuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Galaxy s4 ac
Konular
0
Ancak bildiğim kadarıyla cihaz 1 aylık olmalı yurda getirileli

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
bende konuyu baştan beri takip ediyorum
kayıtlı olsun,sağlam olsun,başım ağrımasın diye cepporttan almaya niyetliydim ama bilmediğim için her ihtimale karşı biraz bekliyeyim dedim,
fakat bunlarda fos çıktı
anlaşılan bu gidişle şayomi almak hayal olacak arkadaş

Es035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Mi5 64 MiMax
Konular
0
Bildiğim kadarıyla sadece Mİ 5 / 64 prime modelde btk ile imei sorunu yaşanıyor.Diğer xiaomi modellerinde sorun yok.Ayrıca sadece cepportun sattığı değil tüm mi5 64 ithalatçılarında btk ile ilgili sorun var.Mi 5 model harici sorun yaşayan varsa paylaşsın.

ralp88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ralp
Cihazım
moto g
Konular
3
ben telefonu 1 haftadır kullanıyorum. kayıt olayına hiç bakmamıştım. şimdi baktım benimkide kayıtsız. mi5 64gb model. e arşiv fatura başkası adına kesilmiş, sevk irsaliyesi benim adıma kesilmiş ve sevk irsaliyesindeki imei tutuyor. bende kararsız kaldım şimdi. beklesem mi bilemedim. çok memnunum telefondan.

Üst Alt