Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
Gider, merak etmeyin. Hatta en garantisi, telefon kapalı iken ses açma ve güç tuşuna basin. Recovery mod gelir. Orda wipe all yapın. Tekrar başlar herşey silinmiş olur
Tam bende onu sormuştum arkadaşım herhalde öyle olmalı bilenler açıklama yaparsa seviniriz

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
Gider, merak etmeyin. Hatta en garantisi, telefon kapalı iken ses açma ve güç tuşuna basin. Recovery mod gelir. Orda wipe all yapın. Tekrar başlar herşey silinmiş olur
Tam bende onu sormuştum arkadaşım herhalde öyle olmalı bilenler açıklama yaparsa seviniriz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara , size de ilginiz için teşekkür ederim. Firmadan daha çok duyarlı davrandınız. Gittiğimde masanın üstünde bir sürü miui etiketi gördüm.

Hocam cidden çok üzüldüm. Son derece basit bir işlem üstelik dün yapılabileceği söylenmişti... Kusura bakmayın sizi de oraya kadar yormuş oldum. :(

23 sayfa olmuş ve konu dışındayım diye hepsini okumadım.

şu anda resmi xiaomi satışı yapan firmalardan 2 kadarı kalmış sadece,

onlar da fiyatları uçurmuşlar.

onların ki de yeni taze gelip BTK sorunu olanlardan değil mi ki?

mi5s 1900tl olmuş.

o fiyata satan kalan iki firma, cepport sıkıntısından fırsatçılık mı yapıyor?

Hocam ismi siz koyun ama gerçekten şu an satışta olan firmaların güttükleri bu politika çok çirkin... Bildiğimiz karaborsa oldu Mi telefonlar.

Makhosh arkadaş sana öyle davrandılar ise sorun bayağı büyük bişeye benziyor. bugün yarın hallolacak gibi değil. bende iade edeceğim. iade ederken telefonu sıfırlasak yeter değil mi. mi hesabı nasıl kaldırılır bilmiyorum?

Hocam sıfırlamadan önce ayarlar altındaki Mi hesabından ve Google hesabından çıkış yapıp o şekilde sıfırlamanızı tavsiye ederim.

Gittigidiyor dan aldım para onayınıda verdim.İade etmek için ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz?

İade etmek istediğinizde özel mesaj ile bana ulaşabilirseniz ben sizi yönlendirmeye çalışırım hocam.

Hocam pek çok arkadaşımızın cihazında bootloader kilidi açık değil ve cihazlarda recovery bulunmuyor. Tabii ki eğer recovery varsa son derece mantıklı ama recovery olmayan cihazlar için mi hesabı ve google hesabından çıkış yapıldıktan sonra sıfırlanmasını tavsiye ediyoruz. Sonra iade için giden arkadaşlarımız orada ellerinde telefon kalmasınlar :)

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
bugünlük süre de doldu :)

Makhosh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 5
Konular
1
cantara , durum o kadar trajikomik ki!.. Beyfendinin birisi bana yabancı firmaya kestiği faturayı gösterdi, bakın bu firmaya bile böyle fatura kesiyoruz dedi. Ben de dedim ki beyfendi yabancı firmadan banane, onların böyle sorunları olmayacak belki, umursamıyorlardır. Sevk irsaliyesinde IMEI yazdığını onun üzerine kaşe vuralım dediler. Madem öyle çıkarın şu sevk irsaliyesine sahip faturayı dedim. Baktılar baktılar, o başkası adına kesilmiştir dediler. Çünkü numaralarda tutarsız.. Umarım ilerde ortak çalışmanız size zarar vermez

ergo9445

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhabalar.bende alalı 10 gün oldu ve hala kayıtsız.ancak delta serviste IMEI garantili olarak görünüyor.delta servise mesaj attım.peki telefon kapanirsa nasıl bir garanti veriyorsunuz diye.cevabi bekliyorum.cevap olumsuz gelirse telefon mecburen iade edilecek.sanirim herkes benim gibi telefonu beğenmiş ama...

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
Merhabalar.bende alalı 10 gün oldu ve hala kayıtsız.ancak delta serviste IMEI garantili olarak görünüyor.delta servise mesaj attım.peki telefon kapanirsa nasıl bir garanti veriyorsunuz diye.cevabi bekliyorum.cevap olumsuz gelirse telefon mecburen iade edilecek.sanirim herkes benim gibi telefonu beğenmiş ama...
hocam bu cevabi bende merakla bekliyorum sizden

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Bu akşam Migrostan yeğenim için Mi 5s 4/32 aldık 1486 ₺ hem gold hem silver vardı. Daha mağazadayken imei sorgulaması yaptım her ikisi de kayıtlıydı. iade edip yeniden almak isteyenler için hazır fiyatı uygun iken kaçırılmayacak bir fırsat bence.

ergo9445

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Sn Ömer yılmaz,aslında once telefonda sordum.kesinlikle garantisi biziz dediler.bizde kayıt varsa Btk kaydı mutlaka yapılır denildi.10 gün içinde kayıt yapılmazsa haber verin biz satıcı ile irtibata geceriz ama garantisi sorun olmaz denildi.ben yinede Yazılı belge olsun diye mail attım.

basarsoyturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Başar
Cihazım
mi 5
Konular
1
imei problemini ben de yaşamaktayım yarın itibariyle telefon elime geçeli tam 7 gün olacak ve açıkçası kaygılıyım daha önce de paralel ithalat cihazlar aldım ve hiç böyle bir sorun yaşamadım ben de cepport tan aldım cihazı ve cepport yetkilileriyle görüştüğümde bana denilen bir kaç güne kaydın olacağıydı ama hala sorgulattığımda kayıt olmadığını görmekteyim bu kaygıyla yaşamak gerçekten can sıkıcı kimsenin neden böyle olduğuyla ilgili sağlıklı bir bilgisi yok sanırım umarım bir an önce tüm kullanıcıların mağduriyeti giderilir..

Üst Alt