- Adım
- dante
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hani bir laf vardır "bekara karı boşamak kolay" diye. Para cepten çıkmayınca atıp tutması kolay. Yalnız atladığınız bir husus var cepport bu ürünleri 4 aya kadar ya da iki hafta içinde ya da bilinmez bir zamanda IMEI kaydı yapılır açıklamasıyla değil IMEI kayıtlıdır açıklamasıyla satıyor. Öte yandan böyle bir sıkıntı yaşayıp akabinde internette biraz cepport hakkında araştırma yapınca hakem heyeti kararına rağmen ödeme yapmayan bir profil görüyorsunuz karşınızda. Yani öyle para garanti durumu falan yok.Sorun çıkmaz, ben kafama takmazdım hatta sevinirdim. Es kaza 4 ayın sonunda hala kayıt olmamış olsaydı iade ve para iadesi hakkınız olurdu. 4 ay kullan, iade et, parayı aynen geri al, daha güncel modeli satın alırdım. ama olmayacağı aşikar. Firmanın kefili ya da tanıdığı değilim ama bu imei işleri uzun sürüyor ve bu da normal.
Cepport ürünleri getirip tek tek bütün imei'leri BTK 'nın işletmesini bekleyene kadar depoda tutup satıştan kaldıracak hali yok.
korkusu olan gittigidiyor'a anlatır ödemeyi 10 gün kadar durdurma hakkı uzata uzata sağlanır.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi