Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Döküman için teşekkürler, bunu atlayarak Unlock yaptım telefonumu ve Miflash tool ile 9.2.0.0'a döndüm. Allah'tan bir problem yaşamadım öğrendiğim iyi oldu.sun~~

lmonshor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt argı
Cihazım
Redmi 5 plus 64
Konular
1
Merhabalar dostlar. Az konuyu hortlatıcam ama idare edin. Dun bende redmi 5 plus ile aranıza katildim. Cihaz global sürüm olmasına rağmen bl kilidi açık olarak geldi bana. Miui 10.0.2.0 yüklü şuan. Güncelleme yapamıyorum hata veriyor. Bende miui 9 a dönmeyi düşünüyorum ama acaba bl açık olunca da bu arb sıkıntı cikariyo mu ?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Merhabalar dostlar. Az konuyu hortlatıcam ama idare edin. Dun bende redmi 5 plus ile aranıza katildim. Cihaz global sürüm olmasına rağmen bl kilidi açık olarak geldi bana. Miui 10.0.2.0 yüklü şuan. Güncelleme yapamıyorum hata veriyor. Bende miui 9 a dönmeyi düşünüyorum ama acaba bl açık olunca da bu arb sıkıntı cikariyo mu ?
Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Siz şuan da zaten stabil sürümdesiniz. Güncelleme gelmez o sürüme. Yani gelir ama çok sık değil. Haftalık güncelleme almak isterseniz global betaya geçmeniz gerek. Yine MIUI 10. 9 a donmenize gerek yok. Çünkü o da güncelleme almayacak. ARB sadece önceki versiyonlara dönüşte tetikleyebiliyor. Siz yine her ihtimale karşı konuda anlatıldığı gibi ARB kontrolünüzü yapın sonra hazır BL açık iken TWRP yükleyip beta sürüme geçiş yapın. Forumda arama yaparak ihtiyaç duyduğunuz rehberlere ulaşabilirsiniz. İyi forumlar

lmonshor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt argı
Cihazım
Redmi 5 plus 64
Konular
1
Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Siz şuan da zaten stabil sürümdesiniz. Güncelleme gelmez o sürüme. Yani gelir ama çok sık değil. Haftalık güncelleme almak isterseniz global betaya geçmeniz gerek. Yine MIUI 10. 9 a donmenize gerek yok. Çünkü o da güncelleme almayacak. ARB sadece önceki versiyonlara dönüşte tetikleyebiliyor. Siz yine her ihtimale karşı konuda anlatıldığı gibi ARB kontrolünüzü yapın sonra hazır BL açık iken TWRP yükleyip beta sürüme geçiş yapın. Forumda arama yaparak ihtiyaç duyduğunuz rehberlere ulaşabilirsiniz. İyi forumlar
Sağolun hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Sorun şu ki güncelleme esnasında hata veriyor. Fotoyu ekliyorum. Size de iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-19-08-15-01-423_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-12-19-08-15-01-423_com.android.updater.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2018-12-19-19-46-07-044_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-12-19-19-46-07-044_com.android.settings.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 57

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13

Bir sorum olacak size bilgilendirirseniz sevinirim. Ben unlock ederek sürüm düşürme yaptım açıkcası arb kontrolü hiç yapmadım. 9.2.20 sürümünü yükledim bu arb'nin tekrar etkinleşmiş olması ihtimali var mıdır? Tekrar başka bir rom yüklesem sorun yaşar mıyım?

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Bu konuya hiç bakmadan 10 Global'den 9 Global'e dönmüştüm. Bir sorun olmadığı için şanslıymışım :D

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Benim cihazda da getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found) hatası çıkıyordu. Sorunsuzca downgrade yaptım :)

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
hocam fastboot tan yüklenen romlar için anti öğreniyoruz da peki twrp den yüklenen romlar da nasıl anti yi öğrenebiliriz ?

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Şu durumda ben telefonumun antirollback durumunu görmüş oluyor muyum?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Şu durumda ben telefonumun antirollback durumunu görmüş oluyor muyum?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen, anti 1 demek beta stabil veya diğer custom romlar arasında geçiş yapabilirsiniz demektir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt