- Adım
- ali
- Cihazım
- Mi Mix 256
- Konular
- 3
ne rom yükledin, global rom dimi
evet hocam global rom miui8 8.2.1.0 kararlı
ne rom yükledin, global rom dimi
twrp ile mi, pc den fastboot ile mievet hocam global rom miui8 8.2.1.0 kararlı
twrp ile mi, pc den fastboot ile mi
anladım hocam eyvallah, sorun çözülmüş, ben MIUI arayüzü kullanamıyorum, sevmiyorum, gereksiz xiaomi uygulamaları, rehber uygulamaları vs sevmiyorum. YouTube a, xiaomi mi mix lineage OS yazın, izleyin sonra yükleyelim mi karar verinşimdi ben denemek için telefonuma zip şeklinde atmıştım o global romu twrp den de dosyalar bölümüne girdim rastgele çince idi çünkü orda buldum romu seçtim sağa kaydırdım kuruluma başladı 10 dakika sonra cihaz yeniden başladı ayarlara girdim bir baktım tüm diller eklenmiş hemen türkçe seçtim şu an türkçe herşey çalışıyor
yazmayın hocam boşa ön izleme videosu çekmemişler, ama denemek isterseniz kurarız, YouTube a, lineageos yazıp cyanogen mod yazıp yine de ön izlemelere bakarsınızanladım hocam eyvallah, sorun çözülmüş, ben MIUI arayüzü kullanamıyorum, sevmiyorum, gereksiz xiaomi uygulamaları, rehber uygulamaları vs sevmiyorum. YouTube a, xiaomi mi mix lineage OS yazın, izleyin sonra yükleyelim mi karar verin
anladım hocam eyvallah, sorun çözülmüş, ben MIUI arayüzü kullanamıyorum, sevmiyorum, gereksiz xiaomi uygulamaları, rehber uygulamaları vs sevmiyorum. YouTube a, xiaomi mi mix lineage OS yazın, izleyin sonra yükleyelim mi karar verin
tamam size dosyaları vereyim, kurun, MIUI çekilecek dert değilhocam bu bildiğimiz android? ben miui sevmedim zaten çok fazla gereksizlik var gerçekten eğer bu normal android ise hemen geçerim beklemem ne indireceksek hemen indireyim 50mbps/sn bağlantım var hiç sorun değil
tamam size dosyaları vereyim, kurun, MIUI çekilecek dert değil
saf Android mi mix için henüz stabil olarak çıkmamış,Hadi başlayalım
saf Android mi mix için henüz stabil olarak çıkmamış,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burda bir sürü rom var, isterseniz istediğinizi kurun, root vs her şey var. ama ben lineageos, resurrection remix bekleyin derim, 1 ay içinde filan çıkar. eğer beğendiğiniz rom olursa içlerinde, indirin kurulumunu burdan konuşuruz yine )