İpucu Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.

• Konbuyu başlatan ByKatre
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 338
  • Görüntüleme 101K

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3
twrp ile mi, pc den fastboot ile mi

şimdi ben denemek için telefonuma zip şeklinde atmıştım o global romu twrp den de dosyalar bölümüne girdim rastgele çince idi çünkü orda buldum romu seçtim sağa kaydırdım kuruluma başladı 10 dakika sonra cihaz yeniden başladı ayarlara girdim bir baktım tüm diller eklenmiş hemen türkçe seçtim şu an türkçe herşey çalışıyor

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
şimdi ben denemek için telefonuma zip şeklinde atmıştım o global romu twrp den de dosyalar bölümüne girdim rastgele çince idi çünkü orda buldum romu seçtim sağa kaydırdım kuruluma başladı 10 dakika sonra cihaz yeniden başladı ayarlara girdim bir baktım tüm diller eklenmiş hemen türkçe seçtim şu an türkçe herşey çalışıyor
anladım hocam eyvallah, sorun çözülmüş, ben MIUI arayüzü kullanamıyorum, sevmiyorum, gereksiz xiaomi uygulamaları, rehber uygulamaları vs sevmiyorum. YouTube a, xiaomi mi mix lineage OS yazın, izleyin sonra yükleyelim mi karar verin :)

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
anladım hocam eyvallah, sorun çözülmüş, ben MIUI arayüzü kullanamıyorum, sevmiyorum, gereksiz xiaomi uygulamaları, rehber uygulamaları vs sevmiyorum. YouTube a, xiaomi mi mix lineage OS yazın, izleyin sonra yükleyelim mi karar verin :)
yazmayın hocam boşa :) ön izleme videosu çekmemişler, ama denemek isterseniz kurarız, YouTube a, lineageos yazıp cyanogen mod yazıp yine de ön izlemelere bakarsınız

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3

hocam bu bildiğimiz android? ben miui sevmedim zaten çok fazla gereksizlik var gerçekten eğer bu normal android ise hemen geçerim beklemem :) ne indireceksek hemen indireyim 50mbps/sn bağlantım var hiç sorun değil :)

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
hocam bu bildiğimiz android? ben miui sevmedim zaten çok fazla gereksizlik var gerçekten eğer bu normal android ise hemen geçerim beklemem :) ne indireceksek hemen indireyim 50mbps/sn bağlantım var hiç sorun değil :)
tamam size dosyaları vereyim, kurun, MIUI çekilecek dert değil

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Hadi başlayalım
saf Android mi mix için henüz stabil olarak çıkmamış,

burda bir sürü rom var, isterseniz istediğinizi kurun, root vs her şey var. ama ben lineageos, resurrection remix bekleyin derim, 1 ay içinde filan çıkar. eğer beğendiğiniz rom olursa içlerinde, indirin kurulumunu burdan konuşuruz yine :))

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3
saf Android mi mix için henüz stabil olarak çıkmamış,

burda bir sürü rom var, isterseniz istediğinizi kurun, root vs her şey var. ama ben lineageos, resurrection remix bekleyin derim, 1 ay içinde filan çıkar. eğer beğendiğiniz rom olursa içlerinde, indirin kurulumunu burdan konuşuruz yine :))

ya aslında ben imui romu da beğendim beklerim beklemesine dili çözdük ya çok iyi oldu o şimdi bir problem kaldı bunu çözersem idare ederim 1-2 ay beklerim dediğinizi. hocam problem şu ki whatsapp ve skype yazışmaları programı açmadan düşmüyor. bildirimler kapalı gibi fakat ben özellikle kontrol ettim uyku modunda değil uygulama. nasıl çözeriz fikrin var mı?

Üst Alt