- Adım
- ali
- Cihazım
- Mi Mix 256
- Konular
- 3
hocam, uygun twrp dosyası inmemiş, cihaz marka model verir misiniz, kaç GB vs
Mi Mix 6/256 hocam
hocam, uygun twrp dosyası inmemiş, cihaz marka model verir misiniz, kaç GB vs
Mi Mix 6/256 hocam
ikisini de denedim dokunmatik çalışmıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buyrun
cihaz ne durumda
flaşlama işlemleri 5 - 10 dakika sürer maksimum. bekleme boşuna istersen. tavsiyen lineageos rom indir kur. hem daha hızlı ve temiz bir arayüzü var. en azından cihazı açmış olursun. bi çalışsın cihaz, sonra istediğini yaparsınhocam o çince arayüzden dosyalar kısmına girip daha önce cihazın içine attığım global romu seçtim yükle dedim kaydırıp hala birşeyler yapıyor yükleme ekranında kendi içinde bakayım ne olacak
flaşlama işlemleri 5 - 10 dakika sürer maksimum. bekleme boşuna istersen. tavsiyen lineageos rom indir kur. hem daha hızlı ve temiz bir arayüzü var. en azından cihazı açmış olursun. bi çalışsın cihaz, sonra istediğini yaparsın
bu adımları yaptıysan, kalan adımlar en kolayı, yapacağın şey romu indireceksin, hafıza kartına atacaksın, sonra da twrp den yükle ye basacaksın yükleyecek istersen başlayalım, denersin güzel olur, Android 7 atmış olursun hemhocam o yükleme bitti cihaz eski halinde açıldı şu an saçmalığa bak ya bi el ver bana gel şu lineageos u birlikte yapalım 7 ceddine dua edeceğim ))
ne rom yükledin, global rom dimihocam inanmazsın o benim seçtiğim paketi düzgün şekilde yüklemiş ve sistemi bozmamışta bütün diller eklendi telefona şu an türkçeyi seçtim sorunsuz görünüyor ))
bu adımları yaptıysan, kalan adımlar en kolayı, yapacağın şey romu indireceksin, hafıza kartına atacaksın, sonra da twrp den yükle ye basacaksın yükleyecek istersen başlayalım, denersin güzel olur, Android 7 atmış olursun hem