İpucu Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.

• Konbuyu başlatan ByKatre
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 338
  • Görüntüleme 101K

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3

hocam o çince arayüzden dosyalar kısmına girip daha önce cihazın içine attığım global romu seçtim yükle dedim kaydırıp hala birşeyler yapıyor yükleme ekranında kendi içinde bakayım ne olacak

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
hocam o çince arayüzden dosyalar kısmına girip daha önce cihazın içine attığım global romu seçtim yükle dedim kaydırıp hala birşeyler yapıyor yükleme ekranında kendi içinde bakayım ne olacak
flaşlama işlemleri 5 - 10 dakika sürer maksimum. bekleme boşuna istersen. tavsiyen lineageos rom indir kur. hem daha hızlı ve temiz bir arayüzü var. en azından cihazı açmış olursun. bi çalışsın cihaz, sonra istediğini yaparsın

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3
flaşlama işlemleri 5 - 10 dakika sürer maksimum. bekleme boşuna istersen. tavsiyen lineageos rom indir kur. hem daha hızlı ve temiz bir arayüzü var. en azından cihazı açmış olursun. bi çalışsın cihaz, sonra istediğini yaparsın

hocam o yükleme bitti cihaz eski halinde açıldı şu an saçmalığa bak :) ya bi el ver bana gel şu lineageos u birlikte yapalım 7 ceddine dua edeceğim :)))

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
hocam o yükleme bitti cihaz eski halinde açıldı şu an saçmalığa bak :) ya bi el ver bana gel şu lineageos u birlikte yapalım 7 ceddine dua edeceğim :)))
bu adımları yaptıysan, kalan adımlar en kolayı, yapacağın şey romu indireceksin, hafıza kartına atacaksın, sonra da twrp den yükle ye basacaksın yükleyecek :) istersen başlayalım, denersin güzel olur, Android 7 atmış olursun hem

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3
hocam inanmazsın o benim seçtiğim paketi düzgün şekilde yüklemiş ve sistemi bozmamışta bütün diller eklendi telefona şu an türkçeyi seçtim sorunsuz görünüyor :)))

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
hocam inanmazsın o benim seçtiğim paketi düzgün şekilde yüklemiş ve sistemi bozmamışta bütün diller eklendi telefona şu an türkçeyi seçtim sorunsuz görünüyor :)))
ne rom yükledin, global rom dimi :)

alialbayrak89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Mi Mix 256
Konular
3
bu adımları yaptıysan, kalan adımlar en kolayı, yapacağın şey romu indireceksin, hafıza kartına atacaksın, sonra da twrp den yükle ye basacaksın yükleyecek :) istersen başlayalım, denersin güzel olur, Android 7 atmış olursun hem

ama bu bahsettiğin daha stabil ise hemen onu yükleyelim hocam

Üst Alt