- Adım
- ali
- Cihazım
- Mi Mix 256
- Konular
- 3
minimal adb fastboot dosyasını indirin o zamann, kurun
kurdum hocam
minimal adb fastboot dosyasını indirin o zamann, kurun
İşe yararsa bilgi verebilirmisinkurdum hocam
telefonu fastboot moda al, ve pc ye bağlakurdum açtım komut penceresi açıldı ne yapacağım burdan hocam
telefonu fastboot moda al, ve pc ye bağla
fastboot reboot-bootloader
komutunu ver. cihaz tepki veriyor mu
tamam hocam, cihaz komut alıyor, bence twrp yükleyin uygun olanı indirip, ardından da uygun custom rom indirin, lineageos önerebilirim, cihazınızın forum kısmında bulursunuzevet hocam reset gibi birşey yaptı okay dedi
tamam hocam, cihaz komut alıyor, bence twrp yükleyin uygun olanı indirip, ardından da uygun custom rom indirin, lineageos önerebilirim, cihazınızın forum kısmında bulursunuz
cihaza uygun twrp indirin, fastboot moda alın cihazınızı.şimdi netten komut sistemi ile dediğiniz işlemi denedim bir forumda örnek vardı kodlarla vesaire hepsini denedim reset attım cihaz komple gitti mi yazıyor siyah ekranda kaldı açılmıyor da şimdi
yaptım mavi bir ekranda birşeyler çıktı swipe to unlock diyor dokunmatik çalışmıyorcihaza uygun twrp indirin, fastboot moda alın cihazınızı.
pc de fastboot klasörüne twrp img dosyasını koyun. twrp dosyasının adını değiştirip twrp yapın.
sonra da
fastboot flash recovery twrp.img
komutunu verin. bi sorun yok siyah ekran vs takmayın, düzelir zaten.
hocam, uygun twrp dosyası inmemiş, cihaz marka model verir misiniz, kaç GB vsyaptım mavi bir ekranda birşeyler çıktı swipe to unlock diyor dokunmatik çalışmıyor