- Adım
- mi mix
- Cihazım
- xiamu
- Konular
- 0
arkadaşlar herşey tamam telefon görüyor flasha basınca sistem belirtilen dosyayaı göremiyor diyor ne yapmam lazım
Yokİmei gider mi?
Telefonu görmesi icin pdnet kullan kullanı mi için chatin_62 ninArkadaşlar benim kullandığım pc xp bu miflashı açıp telefona bağlayınca teli görmüyo teli normal bağladığımda transfer files yapınca teldeki dosyaları görüyorum işlem yapabiliyorum.Ama global romu bu yuzden yükleyemiyorum şu an.Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyayi seçtin miarkadaşlar herşey tamam telefon görüyor flasha basınca sistem belirtilen dosyayaı göremiyor diyor ne yapmam lazım
Merhabalar. Telefonuma MİUİ 8 yazılımı atmak istedim fakat herkes de çalışan "Mi flash tool " uygulaması bende bir türlü çalışmadı telefonu görmedi. Bende aşağıda 1 numara diye belirttiğim Mİflash uygulamasını denedim onda sorunsuz bir şekilde romu kurdum ve açtım.Sizce en alttaki program telefonumu neden görmedi şuan merak ettiğim konu bu.Teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 10 kullanıyorum.Driverlerim falan herşey yüklü aslındatüm gerekenler yerine gelmemiştir bir eksik vardır, konu başından kontrol edin, mesela Windows sürümünüz nedir ona bakın