Yardım xiaomi amazfit akıllı saat aldım

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar xiaomi amazfit akıllı saat aldım , sorunum şu ki türkçe dil seçeneği olmadığı için ingilizce olarak kullanıyorum saati yalnız kullandığım mi note2 telefonumda dil seçeneği ingilizce olursa sorun yok ama türkçeye alınca bir süre sonra bağlantı kopuyor. Türkçe rom mu beklemek lazım başka nasıl yapabilirim. telefonu ingilizce kullanıyorum şu anda. Aslında basit bir arayüzü var elimden gelse yazılımı ve telefon üzerindeki programı türkçeleştirirdim. Şimdiden ilginize teşekkürler arkadaşlar. Saatin sürümü english global versiyon A1612.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Denedim ama yine aynı uyarıyı vermeye devam ediyor.
Btoolkit ile eşleştrimeleri sonlandırıp, nrf connect ile saatinizin bluetooth servislerini aktif edip tekrar eşleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:

Sdksncr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadık
Cihazım
Amazfit bip
Konular
0
Btoolkit ile eşleştrimeleri sonlandırıp, nrf connect ile saatinizin bluetooth servislerini aktif edip tekrar eşleştirmeyi deneyebilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür ederim, Bluetooth eşleşmesini sonlandırıp, nrf connect aplikasyonunu kurup saate bağlandım ama saatin Bluetooth servisini aktiflestirmeyi beceremedim. Bu konuda yardımcı olabilirsiniz çok memnun olurum..

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
İlginiz için çok teşekkür ederim, Bluetooth eşleşmesini sonlandırıp, nrf connect aplikasyonunu kurup saate bağlandım ama saatin Bluetooth servisini aktiflestirmeyi beceremedim. Bu konuda yardımcı olabilirsiniz çok memnun olurum..
Eğer btoolkit veya nrf connect gibi bluetooth yönetim uygulamaları ile saatin eşleşmelerini kaldırdıysanız mi fit uygulaması ile saatini tekrar eşleştirmeyi deneyin.

Oyla:

koksal.38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Köksal
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Merhabalar uygun bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama Xiaomi Huami AMAZFIT bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürüne bluetooth kulaklık eşleştirip müzik dinleyebilir miyiz ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhabalar uygun bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama Xiaomi Huami AMAZFIT bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürüne bluetooth kulaklık eşleştirip müzik dinleyebilir miyiz ?
Amazfit pace saatte bu özellik var evet.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Müzik özelliği mevcut. Bluetooth ile bağlanıyor. Spor yaparken sadece müzik için telefon taşıma derdinden kurtarıyor.
Amazfit Pace
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt