Yardım xiaomi amazfit akıllı saat aldım

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar xiaomi amazfit akıllı saat aldım , sorunum şu ki türkçe dil seçeneği olmadığı için ingilizce olarak kullanıyorum saati yalnız kullandığım mi note2 telefonumda dil seçeneği ingilizce olursa sorun yok ama türkçeye alınca bir süre sonra bağlantı kopuyor. Türkçe rom mu beklemek lazım başka nasıl yapabilirim. telefonu ingilizce kullanıyorum şu anda. Aslında basit bir arayüzü var elimden gelse yazılımı ve telefon üzerindeki programı türkçeleştirirdim. Şimdiden ilginize teşekkürler arkadaşlar. Saatin sürümü english global versiyon A1612.

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Merhaba Sdksncr ın yaşadığı hadiseyi yaşıyoruz ve ne yapacağımızı tam olarak bilemiyoruz. Bu durumdan nasıl kurtuluruz? Aynı hatayı alıyoruz. Telefona notify kurduk ve "app to retry" muhabbetini bi türlü geçtik. Şu anda telefonda ayarlar var fakat ayarların içerisinde reset gibi bir ibare bulunmamakta. Orijinal Mi Fit ile bağlantıyı bir türlü kuramadık. Sdksncr ın paylaştığı Görselde "müşteri hizmetleri ile irtibata geçin" dediği hatayı veriyor
Eğer btoolkit veya nrf connect gibi bluetooth yönetim uygulamaları ile saatin eşleşmelerini kaldırdıysanız mi fit uygulaması ile saatini tekrar eşleştirmeyi deneyin.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Yeni bir hesap ile giriş yapıp eşleştirmeyi deneyin.
Merhaba Sdksncr ın yaşadığı hadiseyi yaşıyoruz ve ne yapacağımızı tam olarak bilemiyoruz. Bu durumdan nasıl kurtuluruz? Aynı hatayı alıyoruz. Telefona notify kurduk ve "app to retry" muhabbetini bi türlü geçtik. Şu anda telefonda ayarlar var fakat ayarların içerisinde reset gibi bir ibare bulunmamakta. Orijinal Mi Fit ile bağlantıyı bir türlü kuramadık. Sdksncr ın paylaştığı Görselde "müşteri hizmetleri ile irtibata geçin" dediği hatayı veriyor

Oyla:

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Yeni bir hesap ile giriş yapıp eşleştirmeyi deneyin.

İlginiz için teşekkür ederim. :) Varolan bir hesap ile denedik aynı hatayı veriyor. (arkadaşımın hesabıyla giriş yaptım) Sıfır bir hesap olması şart mı?

Bu arada yeni hesap almayı deniyoruz fakat aktivasyon göndermiyor mi kayıt sistemi :/

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Rica ederim, sistemlerde hata olabilir, gecikme olabilir, spam a düşmüş olabilir, başka bir mail adresi ile deneyin.

Oyla:

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Başka bir telefondan -aynı saati kullanan başka bir kullanıcı- saati denedik. Hesap farklı, telefon farklı fakat yine bağlanamadı. Aynı hatayı verdi. Sanırım problem saatte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki mesajlardan birinde nrf connect ve btoolkitten bahsetmişsiniz. Nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz bir rehber falan var ise ordan takip etsek bi şeyler başarabilir miyiz acaba sorun burada mı?

Son düzenleme:
Oyla:

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Yeni hesap almayı başardık ve sıfır kurulum yaptık orjinal uygulama ile. Düzeldi yardımlarınız için teşekkürler şu anda saat ve telefon etkileşim içinde.

Rica ederim, sistemlerde hata olabilir, gecikme olabilir, spam a düşmüş olabilir, başka bir mail adresi ile deneyin.

Türkçe rom atıp kullanmayı öneriyor musunuz?

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Oyla:

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Codered Tekrardan selamlar hocam. Bu kez saat yakın olmasına rağmen sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyorum. Bundan ötürü bildirimler gelmiyor. Telefon saat yakınlığı farketmeksizin sürekli rastgele bağlantı kopuyor Telefon huawei p10 plus

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Codered Tekrardan selamlar hocam. Bu kez saat yakın olmasına rağmen sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyorum. Bundan ötürü bildirimler gelmiyor. Telefon saat yakınlığı farketmeksizin sürekli rastgele bağlantı kopuyor Telefon huawei p10 plus

Merhaba hocam sanırım ya telefonda yada saatte bluetooth sorunu mevcut. Anlayabilmek için başka bir telefonda test edermisiniz ;)

Oyla:
Üst Alt