Yardım xiaomi amazfit akıllı saat aldım

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar xiaomi amazfit akıllı saat aldım , sorunum şu ki türkçe dil seçeneği olmadığı için ingilizce olarak kullanıyorum saati yalnız kullandığım mi note2 telefonumda dil seçeneği ingilizce olursa sorun yok ama türkçeye alınca bir süre sonra bağlantı kopuyor. Türkçe rom mu beklemek lazım başka nasıl yapabilirim. telefonu ingilizce kullanıyorum şu anda. Aslında basit bir arayüzü var elimden gelse yazılımı ve telefon üzerindeki programı türkçeleştirirdim. Şimdiden ilginize teşekkürler arkadaşlar. Saatin sürümü english global versiyon A1612.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
%90 cevirisini tamamladim arkadaslar xda daki forumu takip edin micheal a merge request atacagim. Güncellemeye dahil edince türkçe dilde eklenicek. Ayrıca talep olursa burada full anlatimli konuda acabilirim. Unlock ve turkce dil eklemeyle ilgili. Bayağı ugrasturdi ama ceviri bitmek üzere sona yakin.
Teşekkürler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ellerinize emeğinize sağlık merakla bekliyoruz. telefona kurulu uygulama da türkçe olacakmı acaba .? Tekrar teşekkürler.

Oyla:

beelink

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faber
Cihazım
mi5x
Konular
0
%90 cevirisini tamamladim arkadaslar xda daki forumu takip edin micheal a merge request atacagim. Güncellemeye dahil edince türkçe dilde eklenicek. Ayrıca talep olursa burada full anlatimli konuda acabilirim. Unlock ve turkce dil eklemeyle ilgili. Bayağı ugrasturdi ama ceviri bitmek üzere sona yakin.
Hocam valla ne zamandır bunu bekliyoruz lütfen konusunu açın çok fazla insan var bu konudan müzdarip.Peki saatin dilini türkçe yapınca telefon İngilizce olmasa da bağlantı kopmayacak değil mi telefonu da türkçe kullanabileceğiz ?

Oyla:

nihasnafut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tufan
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
0
hoca ne durumdasın türkçe çeviri bitti mi konu açacak mısın?

Oyla:

baskaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
çağdaş
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
merhaba hocam xiaomi amazfit türkçe çevirisinin son durumu nedir bilginiz var mı?

Oyla:

Sdksncr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadık
Cihazım
Amazfit bip
Konular
0
Arkadaşlar merhaba, ben de amazfit bip satın aldım.Android ya da iphone'a mi fit uygulaması ile eslestiremiyorum. Baglanmaya çalışınca "eşleştirilmedi,müşteri hizmetleriyle iletişime geçin" yazisi çıkıyor. Saatin üzerinde sabit " connect app to retry" yazısı var ve başka hiçbir ekrana geçiş yapılmıyor, sadece tuşuna basınca ya da ekrana dokununca ışık yanıyor.
[doublepost=1519021886,1519021427][/doublepost]
Arkadaşlar merhaba, ben de amazfit bip satın aldım.Android ya da iphone'a mi fit uygulaması ile eslestiremiyorum. Baglanmaya çalışınca "eşleştirilmedi,müşteri hizmetleriyle iletişime geçin" yazisi çıkıyor. Saatin üzerinde sabit " connect app to retry" yazısı var ve başka hiçbir ekrana geçiş yapılmıyor, sadece tuşuna basınca ya da ekrana dokununca ışık yanıyor.
Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. İyi günler

Ekli dosyalar

• IMG_20180219_092229.jpg
    IMG_20180219_092229.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20180219_092233.jpg
    IMG_20180219_092233.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 38
Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
[doublepost=1519021886,1519021427][/doublepost]
Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. İyi günler
İlk olarak telefonda kurulu mi fit sürümünü kaldırın Uygulama - Mi Fit 3.2.9 Arayanı Gösteren Sürüm konudaki ms mod 3.2.9 yükleyerek eşleştirmeyi deneyin.

Oyla:

Sdksncr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadık
Cihazım
Amazfit bip
Konular
0