Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

oozkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
17 ultra kullanıyorum boatloader açık 3 hafta oldu alalı. Kurtulduktan 1 hafta sonra güncelleme geldi direk yaptım

aydn_m17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Bende EEA dayım aslında mi arama ve msj için geçebilirim globale ama çok memnunum bu romdan batarya falan çok iyi gidiyor o yüzden tereddütdeyim birde herşeyi yeniden kurmak zor geliyor artık

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
5
Hocam hepsini denedim, genel olarak hiç birinde sıkıntı yaşamadım. Stabilite hepsinde iyi. Taiwan romu kendi telefon ve mesaj uygulaması için kurdum ama daha sonra global romda ilk kurulum da bölgeyi honkok seçince yine kendi telefon ve mesaj uygulaması geldiğini öğrenince globala geçip orada kaldım ve çok da memnunum.
Anladım hocam teşekkürler. Bende 17 Ultra Leica modeli var taiwan ya da herhangi bir global rom yüklesem kamera halkası çalışır mı?

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
bende uzun zamandır eu romdayım son sürümede güncelledim sıfır sorun

asanoguz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
bende uzun zamandır eu romdayım son sürümede güncelledim sıfır sorun
Xiaomi 17 Ultra Leica Edition kullanıyorum EU Rom. Son güncellemeyi yaptım. Aşırı ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Sıfırlayıp temiz kurulum yapsam düzelme olur mu sizce?

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Xiaomi 17 Ultra Leica Edition kullanıyorum EU Rom. Son güncellemeyi yaptım. Aşırı ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Sıfırlayıp temiz kurulum yapsam düzelme olur mu sizce?
Hocam Eu romlarda hep bir sıkıntı oluyor. Bende de bildirimler de gecikme oldu. Döndüm Taiwan roma.

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
valla bende hiç bir sıkıntı yok bilemiyorum

ErdincFE15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Modem dosyası flashlanınca çalışıyor hocam. Taiwan global ve Eu romda denedim sıkıntı yok
Merhaba hocam bu modem flaşlama için bir rehber var mıdır? Ve twrpden formatlama sonucu tekrar modem flaşlama ya ihtiyaç oluyor mu?

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Merhaba hocam bu modem flaşlama için bir rehber var mıdır? Ve twrpden formatlama sonucu tekrar modem flaşlama ya ihtiyaç oluyor mu?
Bende arıyorum hocam bulursanız yazın buraya global yüklü bende de tayvan rom denemek istiyorum da modem dosyası flashlamayı bende arıyorum

Üst Alt