Anladım hocam teşekkürler. Bende 17 Ultra Leica modeli var taiwan ya da herhangi bir global rom yüklesem kamera halkası çalışır mı?Hocam hepsini denedim, genel olarak hiç birinde sıkıntı yaşamadım. Stabilite hepsinde iyi. Taiwan romu kendi telefon ve mesaj uygulaması için kurdum ama daha sonra global romda ilk kurulum da bölgeyi honkok seçince yine kendi telefon ve mesaj uygulaması geldiğini öğrenince globala geçip orada kaldım ve çok da memnunum.
Bilmiyorum hocam. Deneyip görmeniz lazım. Çalışmazsa geri dönersiniz.Anladım hocam teşekkürler. Bende 17 Ultra Leica modeli var taiwan ya da herhangi bir global rom yüklesem kamera halkası çalışır mı?
Xiaomi 17 Ultra Leica Edition kullanıyorum EU Rom. Son güncellemeyi yaptım. Aşırı ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Sıfırlayıp temiz kurulum yapsam düzelme olur mu sizce?bende uzun zamandır eu romdayım son sürümede güncelledim sıfır sorun
Hocam Eu romlarda hep bir sıkıntı oluyor. Bende de bildirimler de gecikme oldu. Döndüm Taiwan roma.Xiaomi 17 Ultra Leica Edition kullanıyorum EU Rom. Son güncellemeyi yaptım. Aşırı ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Sıfırlayıp temiz kurulum yapsam düzelme olur mu sizce?
valla bende hiç bir sıkıntı yok bilemiyorumXiaomi 17 Ultra Leica Edition kullanıyorum EU Rom. Son güncellemeyi yaptım. Aşırı ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Sıfırlayıp temiz kurulum yapsam düzelme olur mu sizce?
Merhaba hocam bu modem flaşlama için bir rehber var mıdır? Ve twrpden formatlama sonucu tekrar modem flaşlama ya ihtiyaç oluyor mu?Modem dosyası flashlanınca çalışıyor hocam. Taiwan global ve Eu romda denedim sıkıntı yok
Bende arıyorum hocam bulursanız yazın buraya global yüklü bende de tayvan rom denemek istiyorum da modem dosyası flashlamayı bende arıyorumMerhaba hocam bu modem flaşlama için bir rehber var mıdır? Ve twrpden formatlama sonucu tekrar modem flaşlama ya ihtiyaç oluyor mu?