Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Hocam sizin cihaz alasiniz varsa alın güncellemeyi dert etmeyin biz burdayiz sorun yaşarsanız yardımcı oluruz ücretsiz şekilde 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dip not düşeyim şuan 17 serisindeki tek sikinti yeni gelen IMEI. Sistemi bu sistem 15 ultradan farklı ve daha cozumlenmemis oyuzden IMEI atma kisminda bir süre gecikme olabilir
hocam internette telefonlara bakıyorumda içlerine kurulan romlar hep farklı. Kurulan romlar şu şekilde ''OS3.0.4.0.WPATRXM'' , ''OS3.0.5.0.NOUPDATE'' , ''OS3.0.9.0.WPAMIXM'' biz bunların hangisini almalıyız neden bu farklar var

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
17 ultra cn cihaza eea rom yükleyip fastbootdan cn modemlerini flashlayıp deneyen oldumu ?
Normalde çalışması lazım.15u vs eski modellerde böyle yapardık varmı bir değişiklik bilgisi olan varmı ?
fastboot flash modem_ab NON-HLOS.bin
fastboot flash modemfirmware_ab MODEM-FW.bin

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
63
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şu an EU rom kullanıyorum sadece kilit açık ve performansını bayağı beğendim. Tavsiye ederim.

zaho662

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şu an EU rom kullanıyorum sadece kilit açık ve performansını bayağı beğendim. Tavsiye ederim.
ana ekran arama mesaj uygulamaları sırası altında boşluk kalıyor mu

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
17 ultra cn cihaza eea rom yükleyip fastbootdan cn modemlerini flashlayıp deneyen oldumu ?
Normalde çalışması lazım.15u vs eski modellerde böyle yapardık varmı bir değişiklik bilgisi olan varmı ?
fastboot flash modem_ab NON-HLOS.bin
fastboot flash modemfirmware_ab MODEM-FW.bin
Modem dosyası flashlanınca çalışıyor hocam. Taiwan global ve Eu romda denedim sıkıntı yok.

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
5
Modem dosyası flashlanınca çalışıyor hocam. Taiwan global ve Eu romda denedim sıkıntı yok.
Hocam 17 ultra leica edition için şu an EU romdayım fakat taiwan roma geçmeyi düşünüyorum. Siz yükleyip denediniz sanırım euya göre bataryası ve stabilite ne durumda bilgilendirir misiniz? teşekkürler

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Hocam 17 ultra leica edition için şu an EU romdayım fakat taiwan roma geçmeyi düşünüyorum. Siz yükleyip denediniz sanırım euya göre bataryası ve stabilite ne durumda bilgilendirir misiniz? teşekkürler
Hocam hepsini denedim, genel olarak hiç birinde sıkıntı yaşamadım. Stabilite hepsinde iyi. Taiwan romu kendi telefon ve mesaj uygulaması için kurdum ama daha sonra global romda ilk kurulum da bölgeyi honkok seçince yine kendi telefon ve mesaj uygulaması geldiğini öğrenince globala geçip orada kaldım ve çok da memnunum.

Üst Alt